-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Merhaba. Finans alanında yapacağım geniş çaplı bir proje için daha basit pilot bir site ile uğraşıyorum.
Tema değişimini yeni yaptığım için ingilizce yerler ya da daha tam oturmamış kategoriler vs bulunuyor. Genel olarak siteyle ilgili eleştirilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Piyasadaki birçok siteye kıyasla temiz buldum hocam :)
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ben burda sadece domaine yorum yapacam. Site normal bir blog, newspaper9 teması giydirilmiş. Logo olması lazım.
Domaini beğenmedim. Güzel niche yapılır ama hoşuma gitmiyor. Ama o sektörde önemli olan arama sonuçlarında çıkmak. Kullanıcılar pek takmaz, içerik onemli. Ama bana sorarsan sıradan bir blog.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Öncelikle başarılar, site hızı için birkaç optimizasyon yapmanı öneriyorum.
Pageloaderi kapat (aşağı indikçe yüklenen resimlerden bahsediyorum)
/category yapılarını panelden /kategori olarak değiştir.
resimlerin adlandırmasını mutlaka resim içeriğine göre yap (örneğin kargo-ile-evlere-is-veren-firmalar)
Anasayfanı mümkün olduğunda kısa tut, anasayfa boyutunu biraz düşür ki girişte site hızlansın.
Hostapot.com
worldww
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Header'ına kurban :) O nasıl bir başlık hocam dev gibi. Sitenin açılması ortalama 4 saniye sürüyor. Optimizasyonlarla 3sn yaparsınız. Kolay gelsin.
webisyo
Merhaba, ben Ali :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Siteniz geç açılıyor bunu düzeltin. Bunun dışında alan adınız çok değerli. Bu site için uğraşırsanız çok iyi paralar kazanırsınız.
Adameksik.com | Halı Saha Oyuncu Bulma Sitesi.
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam tasarıma çok önem vermenize gerek yok bu sektörde. İçerik sağlam olsun, tasarım vasat olmasın orta derece de, içerik okunsun yeter. Önemli olan hit. Sıralama yükselirse site zaten niche o siteye giren zaman geçirir. Reklamlarda optimize edersiniz, bazı reklamlar mesela 'internetten günlük nasıl 5000$ dolar kazanıyorum?' gibi yazılar oluyoru, hangi kategori dahilinde bilmiyorum ama belli başlı bir kaç kategoriyi açın. Boyle
Reklamlara bende tikliyorum. Gülmek için, acaba bu **************ların taktiği ne diye. Ben sitelerimde bunu uygularim, tbm 0,45 lerde geziyor. Tr site için iyi bir rakam. Bu şekilde guzel oran, hayırlı kazançlar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam pinterest'den yazıları türkçeye çevirerek paylaşm yapabilirsin '' 1 ayda 5000 tl nasıl yapılır '' vs vs gibi