lostyazilim

Sitemi İnceler Misiniz?

11 Mesajlar 1.336 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

aylakmumya aylakmumya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 146
  • Beğeniler 33 / 55
  • Ticaret 22, (%100)
Merhaba. Finans alanında yapacağım geniş çaplı bir proje için daha basit pilot bir site ile uğraşıyorum.

Tema değişimini yeni yaptığım için ingilizce yerler ya da daha tam oturmamış kategoriler vs bulunuyor. Genel olarak siteyle ilgili eleştirilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

wmaraci
reklam

yaerna1 yaerna1 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek -
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 378
  • Beğeniler 17 / 93
  • Ticaret 2, (%100)
Piyasadaki birçok siteye kıyasla temiz buldum hocam :)

Escalous Escalous Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.08.2018
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek (.*?)
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 1392
  • Beğeniler 421 / 799
  • Ticaret 4, (%100)
Ben burda sadece domaine yorum yapacam. Site normal bir blog, newspaper9 teması giydirilmiş. Logo olması lazım.

Domaini beğenmedim. Güzel niche yapılır ama hoşuma gitmiyor. Ama o sektörde önemli olan arama sonuçlarında çıkmak. Kullanıcılar pek takmaz, içerik onemli. Ama bana sorarsan sıradan bir blog.

seyitalidogan seyitalidogan hosting solutions Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek SEO Expert
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 577
  • Beğeniler 77 / 163
  • Ticaret 5, (%100)
Öncelikle başarılar, site hızı için birkaç optimizasyon yapmanı öneriyorum.

Pageloaderi kapat (aşağı indikçe yüklenen resimlerden bahsediyorum)

/category yapılarını panelden /kategori olarak değiştir.

resimlerin adlandırmasını mutlaka resim içeriğine göre yap (örneğin kargo-ile-evlere-is-veren-firmalar)

Anasayfanı mümkün olduğunda kısa tut, anasayfa boyutunu biraz düşür ki girişte site hızlansın.

Hostapot.com
wmaraci
wmaraci

worldww worldww Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.04.2018
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 2112
  • Beğeniler 626 / 737
  • Ticaret 4, (%100)
Header'ına kurban :) O nasıl bir başlık hocam dev gibi. Sitenin açılması ortalama 4 saniye sürüyor. Optimizasyonlarla 3sn yaparsınız. Kolay gelsin.

• Üyelik 14.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 146
  • Beğeniler 33 / 55
  • Ticaret 22, (%100)

worldww adlı üyeden alıntı

Header'ına kurban :) O nasıl bir başlık hocam dev gibi. Sitenin açılması ortalama 4 saniye sürüyor. Optimizasyonlarla 3sn yaparsınız. Kolay gelsin.

Dün kullandığım tema gmetrix raporlarım +90 üstüydü. Bunu kuralı ve düzenlemeye başlayalı saatler oldu açıkçası. 3 saniye sürmeyeceğine eminim.

Escalous adlı üyeden alıntı

Ben burda sadece domaine yorum yapacam. Site normal bir blog, newspaper9 teması giydirilmiş. Logo olması lazım.

Domaini beğenmedim. Güzel niche yapılır ama hoşuma gitmiyor. Ama o sektörde önemli olan arama sonuçlarında çıkmak. Kullanıcılar pek takmaz, içerik onemli. Ama bana sorarsan sıradan bir blog.

Domaini dediğiniz sebeplerle seçtim evet. Eski tema için olan logo buna hiç uymayınca default ayarlarından site ismini yazdım. Logo siparişi verdim bekliyorum. :)

yaerna1 adlı üyeden alıntı

Piyasadaki birçok siteye kıyasla temiz buldum hocam :)

Teşekkürler :)

seyitalidogan adlı üyeden alıntı

Öncelikle başarılar, site hızı için birkaç optimizasyon yapmanı öneriyorum.

Pageloaderi kapat (aşağı indikçe yüklenen resimlerden bahsediyorum)

/category yapılarını panelden /kategori olarak değiştir.

resimlerin adlandırmasını mutlaka resim içeriğine göre yap (örneğin kargo-ile-evlere-is-veren-firmalar)

Anasayfanı mümkün olduğunda kısa tut, anasayfa boyutunu biraz düşür ki girişte site hızlansın.

Dediklerinizi uygulayacağım bu gece, sağolun tavsiyeler için.

Bu arada site google pagespeed'de 99 gibi bir puan alıyor masaüstü için ama elbette bir yanlışlık var bunda zira gmetrix ile tutmuyor. Bunun hakkında bir tavsiyeniz var mı?

webisyo webisyo Merhaba, ben Ali :) Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Bilgisayar
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 851
  • Beğeniler 801 / 328
  • Ticaret 16, (%100)
Siteniz geç açılıyor bunu düzeltin. Bunun dışında alan adınız çok değerli. Bu site için uğraşırsanız çok iyi paralar kazanırsınız.

Adameksik.com | Halı Saha Oyuncu Bulma Sitesi.

• Üyelik 14.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 146
  • Beğeniler 33 / 55
  • Ticaret 22, (%100)

webisyo adlı üyeden alıntı

Siteniz geç açılıyor bunu düzeltin. Bunun dışında alan adınız çok değerli. Bu site için uğraşırsanız çok iyi paralar kazanırsınız.

Site için hazırda 50'den fazla içeriğim var aslında ve kısa zamanda siteden çok iyi dönüşler aldım. Temayı bugün değiştirdim ve çok yorucu oldu demo yüklememe rağmen oturtmakta zorlandım. İlk yüklediğimde bir kahve yapınca anca açılıyordu site :) 1-2 Güne tamamen çözerim umarım. Teşekkürler yorumun için.
webisyo

kişi bu mesajı beğendi.

Escalous Escalous Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.08.2018
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek (.*?)
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 1392
  • Beğeniler 421 / 799
  • Ticaret 4, (%100)
Hocam tasarıma çok önem vermenize gerek yok bu sektörde. İçerik sağlam olsun, tasarım vasat olmasın orta derece de, içerik okunsun yeter. Önemli olan hit. Sıralama yükselirse site zaten niche o siteye giren zaman geçirir. Reklamlarda optimize edersiniz, bazı reklamlar mesela 'internetten günlük nasıl 5000$ dolar kazanıyorum?' gibi yazılar oluyoru, hangi kategori dahilinde bilmiyorum ama belli başlı bir kaç kategoriyi açın. Boyle
Reklamlara bende tikliyorum. Gülmek için, acaba bu **************ların taktiği ne diye. Ben sitelerimde bunu uygularim, tbm 0,45 lerde geziyor. Tr site için iyi bir rakam. Bu şekilde guzel oran, hayırlı kazançlar dilerim.

alihanozan1 alihanozan1 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** O**
  • Mesajlar 323
  • Beğeniler 98 / 24
  • Ticaret 0, (%0)
hocam pinterest'den yazıları türkçeye çevirerek paylaşm yapabilirsin '' 1 ayda 5000 tl nasıl yapılır '' vs vs gibi

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al