kaan3472
https://www.vipkonaklama.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
web ticaret
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sitene üye olanları kulanım koşularını kabul ettir yoksa başına büyük dert alısrın kardeşim benden san söylemsi
https://www.vipkonaklama.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Müzisyen
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ironsoft adlı üyeden alıntı
cpanel felan isteyecek kadar lüksleri yok. Max. Kullanıcının ıp adresi,e-posta adresi varsa adres bilgileri, cep telefonu vb.
Birde delil olarak kullanmak için tartışmanın log kayıtlarını isterler :) şehir dışındaki davalarla ilginiz olmaz size yakın karakola belgeleri iletirsiniz onlar zaten gerekli yere yollar.
cwt anlamadım suç nerede ? Bu arkadaşın suçu ney ki ben yardımcı oluyorum. Siyasi tartışma seviye ister her yerde yapılmaz evet fakat arkadaş gayet güzel sektöre girişimde bulunmuş ve her hangi bir yasa dışı iş te yapmıyor.
akp li değilsen otomatikmen suçlusun
Pisipisi.org - Korkakların Okuyamadığı Blog
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
benim teknik bilgim fazla değil. sunucu taşıma işleri , güvenlik ve gizlilik işlerini halledebilecek ortak arayışındayım.
tabi doğmamış çocuğa don biçilmez. siteye şimdiden ortak olmak isteyen olacağını sanmıyorum.
ben sitemi 2-3 ay geliştirmeye bakacağım. site geliştikten sonra ortaklık teklifimi yeni konu açarak bildireceğim. sunucu masrafını karşılayan ve bu yasal işlerden bizi uzak tutacak ortak lazım.
ortalıklık için şimdiden ön kayıtlar alınır. :) ilk dönüşü sizlere yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** N**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Bir kere resmi olmayan bir sitede sözleşmenin hükmü konusunda gerçekten işe yaradığınımı düşünüyorsunuz ?