-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Merhaba
Geçen sene bu zamanlar bir blog sitesi açtım içerisinde can sıkıntısında yapılabilecekler ya da hobiler ile ilgili bir kaç fikir paylaştım fakat şu an durma noktasındayım yani hiç bi fikir yazamıyorum bayağıdır. Biraz emek etmiştim bu siteye.
Bir sene oldu pek rağbet görmedi blogum. Yani yorumlar var da yorum dayanışmalarından aldığım yorumlar :) siz ne tavsiye edersiniz? nasıl ilerlemeliyim ya da rağbet olmaz mı dersiniz ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
BirYazi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Siteyi göremeden bişey diyen sadece fikir veriri site adresini ver
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
dostum siteni beğendim ben açıkçası fikirde ucu açık çok güzel bir fikir fakat üzerinde biraz düşünülmesi gerek bence yaratıcılığına güveniyorsan çok güzel şeyler çıkarabilirsin söyleyim,mesela küçük bir örnek hep kişisel şeyler gördüm sanki boş vaktini değerlendirmekle alakalı arkadaş ortamı ile alakalı yazılar yazabilirsin aktiviteler yazabilirsin biraz daha genişletebilirsin yani bence devam etmelisin
BirYazi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Çok güzel değerlenebilecek bir site subdomainlerş çok güzel olur mesele ankarada.vaktinikullan.com vs vs çok gelir elde edebilecek alan adı ve binlerce alt alan adı olur her şehir için ve anadizine wordpress kurarsınız her alt sitede wp olur ama tek siteden devam ediyim diyorsanız tasarımı yenilemeden devam etmeyin hiç beğenmedim temayı logo idare eder ama değişmeli
Umitoloji
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Siteni ilk açtığın zaman forumda yine böyle danışmak için bir konu açmıştın sanırım, şuan ki hali gayet tatlı fakat aranma hacminde olmayan konular olduğu için sadece zevk için oluşturduğun bir içerikten ibaret diye yorumluyorum, tavsiyem dönüş sağlamak istiyorsan sosyal medyadan destek al, bir video sayfası aç orada pratik işlerin yapıldığı videolar paylaş sayfa hitlendiğinde sitene dönüş sağlayacak trafiği çekersin, hali hazırda sitende olan konuları görendelerde kalıcı takipçin olur.
BKD
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Düşünce çok güzel, tasarım çok güzel. Tek sıkıntı yazıların az kelimeden oluşması. O kadar kelimeden oluşan yazılar yazarsanız google'da üst sıralara çıkamazsınız.
Zaten bu proje arama motorlarından çok reklamlarla kullanıcı çekebilir. Reklam dedim diye hemen maaliyetli olacak diye algılamayın. Facebookta sayfalara blogunuzun yazılarının linkini yapıştırıp birkaç tavsiye verebilirsiniz. Yine aynı şekilde bir twitter hesabı açıp konularınızı orada paylaşıp ücretsiz retweet siteleri aracılığıyla 100lerce kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Sırf sosyal medyayı kullanarak günde en az 40 tekil hit elde edersiniz.
Ayrıca burada önemli olan şey kullanıcıların daimi olması. Yani onları siteye bağlamalısınız. Canları sıkıldığında ve "acaba ne yapsam" dediklerinde aklınıza sizin siteniz gelmeli. Yani yapılması gereken şeyler sırasıyla:
- Uzun, kaliteli ve bilgi verici yazılar yazmak(eski kısa yazıları da güncellerseniz iyi olur)
- Sosyal medyayı kullanarak kullanıcıları çekmek
- Verdiğiniz kaliteli ve samimi tavsiyeler sayesinde okuyucuları sitenize bağlamak.
Kısa vadede hit ve kaliteyi arttırmak adına bunlar yapılabilir. Uzun vadede ise blogunuzu zengin içeriklerle güncel tutmak en önemli unsurdur. Başarıları dilerim...
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
www.okurkafe.com
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İçinden geleni yaz gitsin gerisine karisma.. Akisina birakk...
2 kişi bu mesajı beğendi.