dgknhzr adlı üyeden alıntı

dostum siteni beğendim ben açıkçası fikirde ucu açık çok güzel bir fikir fakat üzerinde biraz düşünülmesi gerek bence yaratıcılığına güveniyorsan çok güzel şeyler çıkarabilirsin söyleyim,mesela küçük bir örnek hep kişisel şeyler gördüm sanki boş vaktini değerlendirmekle alakalı arkadaş ortamı ile alakalı yazılar yazabilirsin aktiviteler yazabilirsin biraz daha genişletebilirsin yani bence devam etmelisin

Fikirleriniz için çok teşekkür ederim biraz daha uğraşmam gerekicek çok saolun :)

Bir Yazı adlı üyeden alıntı

Çok güzel değerlenebilecek bir site subdomainlerş çok güzel olur mesele ankarada.vaktinikullan.com vs vs çok gelir elde edebilecek alan adı ve binlerce alt alan adı olur her şehir için ve anadizine wordpress kurarsınız her alt sitede wp olur ama tek siteden devam ediyim diyorsanız tasarımı yenilemeden devam etmeyin hiç beğenmedim temayı logo idare eder ama değişmeli

fikirler için saolun hocam fakat tasarım için 15 gün boyunca sürekli değişim yapaarak bunu bulmuştum yani fikirleri paylaşıp rahat ulaşılacak bir tasarım bunu bulmuştum diğerleri klasik wp blog tasarımlarıydı hiç hoşuma gitmemişti özellikle fikir paylaşacağım için bu daha hoş olmuştu yani tavsiye edebileceğiniz bir kaç tema varsa birde onlar değerlendirebilirim hocam