-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
59, (%0)
Merhaba arkadaşlar başlıktada görmüş olduğunuz gibi e ticarete atılmalımıyım ? Hangi belgeler gerekli tamamen yasal ve sorunsuz bir e ticaret sitemin olması için.
Ürünleri stoklayıp öylemi satışa sunayım yoksa komisyonculuk ile bayilik sistemleri mevcut buralardan mı satış yapayım ?
İncir v.s sistemler önermeyin arkadaşlar. Prestashop ile düşünüyorum. Başlangıç için ufak çaplı bir bütçe 1.000 TL gibi rakamla bu işi yürütüp devam ettirebilirmiyim ? Başlamamın yada başlamamamın ne gibi artıları ve eksileri olur önerilerinizi bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Aslında anlatacak çok şey varda vakit yetmez.Forumda bu tarz onlarca konu var araştırın her yorumdan yol haritanızı belirlersiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Doruk
alea iacta est.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
WebApprantice
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Eğer ticarete yatkınsanız, sürekli araştırma/takip halinde olabilecekseniz ticarete girişin. Her gün yeni birşeyler öğrenmeniz gerekebiliyor, bazen işin bu kısmı dahi kendi başına yoruyor insanı.
Ayrıca;
Bu işi sorarak öğrenebileceğinizi sanmıyorum. Ciddi anlamda kazanç sağlayan kimse izlediği yolu anlatmayabilir, buna bende dahilim.
Uzunca bir süre kafa patlatıp, rutinlerin dışına çıkarsanız, yani gerçekten emek veririp araştırırsanız ve yeni bir yol/yeni bir yöntem çizebilirseniz; ilk dönemlerde belki kazanmazsınız ama zaman içinde kafanızda birşeyler oluşabilir, uzun dönemde mutlaka kazanırsınız.
Bana kalırsa en sağlıklı yöntem budur. Şahsen iyi sayılabilecek konuma ulaşmak için bu adımları izledim, refaha ermem 3 yılımı aldı. Ürünleri fiziksel olarak alıp paketleme işlerini de bir başıma yaptığım için sırtımda taşıdığım onlarca kilo yük de cabası. Kısıtlı imkanlara sahipseniz bu gibi fiziksel zorlukları da göz önüne almalısınız
Başkasının gösterdiği yoldan yürümek iyi bir tercih değil. Kendimce en faydalı yorumun bu olduğunu düşünüyorum
Başarılar dilerim
2 kişi bu mesajı beğendi.
fdursun
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
satacak güzel bir ürününüz varsa denene bilir, ama bu çok ciddi bir yatırım isteyen olaydır. Reklamı web sitesi sosyal medyası, meşakkatli iş ama tutarsa köşeyi döndürür orası da ayrı