Eğer ticarete yatkınsanız, sürekli araştırma/takip halinde olabilecekseniz ticarete girişin. Her gün yeni birşeyler öğrenmeniz gerekebiliyor, bazen işin bu kısmı dahi kendi başına yoruyor insanı.
Ayrıca;
Bu işi sorarak öğrenebileceğinizi sanmıyorum. Ciddi anlamda kazanç sağlayan kimse izlediği yolu anlatmayabilir, buna bende dahilim.
Uzunca bir süre kafa patlatıp, rutinlerin dışına çıkarsanız, yani gerçekten emek veririp araştırırsanız ve yeni bir yol/yeni bir yöntem çizebilirseniz; ilk dönemlerde belki kazanmazsınız ama zaman içinde kafanızda birşeyler oluşabilir, uzun dönemde mutlaka kazanırsınız.
Bana kalırsa en sağlıklı yöntem budur. Şahsen iyi sayılabilecek konuma ulaşmak için bu adımları izledim, refaha ermem 3 yılımı aldı. Ürünleri fiziksel olarak alıp paketleme işlerini de bir başıma yaptığım için sırtımda taşıdığım onlarca kilo yük de cabası. Kısıtlı imkanlara sahipseniz bu gibi fiziksel zorlukları da göz önüne almalısınız
Başkasının gösterdiği yoldan yürümek iyi bir tercih değil. Kendimce en faydalı yorumun bu olduğunu düşünüyorum
Başarılar dilerim