-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Wm aracı
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
mrb arkadaşlar yeni bir web sitesi açmayı düşünüyorum. Hangi alanda açmalıyım benim aklımdan sağlık geçiyor başka fikri olan ve domain önerebilcek var mı ?
tanıtım yazısı ve link satışı yapılır.
onur33
https://onurr.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
haber sitesi olabilir android sitesi olabilir
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kişisel Blog: www.onurr.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
WM Aracı
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şu anda en popüler android üzerine olan siteler. Sağlık konusunda ne kadar bilgin var bilmiyorum ama kişilere yanlış bilgi ulaştırıp sağlıklarını hiçe saymak gibi birşey bu o yüzden sıkıntısı olamayacak site tercih etmelisin. Ayrıca sağlık bakanlığı yanıltıcı bilgi ve endikasyon açıklaması yapan bir çok site tespit etmiş ve gerekli işlemlere başladığını biliyoruz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Wm aracı
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
kadirizma adlı üyeden alıntı
Şu anda en popüler android üzerine olan siteler. Sağlık konusunda ne kadar bilgin var bilmiyorum ama kişilere yanlış bilgi ulaştırıp sağlıklarını hiçe saymak gibi birşey bu o yüzden sıkıntısı olamayacak site tercih etmelisin. Ayrıca sağlık bakanlığı yanıltıcı bilgi ve endikasyon açıklaması yapan bir çok site tespit etmiş ve gerekli işlemlere başladığını biliyoruz.
andorid sitesi mantıklı gelmeye başladı. teşekkürler öneri ve uyarı için.
Fruko
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
online pazarlama
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
nereye sallasan android sitesi geliyor zaten yenilikleri takip edip yazmaktan sıkılmayacaksan açabilirsin. ya da mevcut bir siteye ortak olmak istersen, yazı ekibin ya da yazı yazacaksan benimle iletişime geçebilirsin.
BKD
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
google adsenseden para kazanma amacın varsa sektörel siteler aç. Genel blog 100 tekil hitten 10 kuruş kazanır, sektörel site 100 tekil hitten 50 kuruş kazanır. Ama adsenseden kazanmak istemiyorsan kafana yatan herhangi bir alanda açabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Wm aracı
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
BKD adlı üyeden alıntı
google adsenseden para kazanma amacın varsa sektörel siteler aç. Genel blog 100 tekil hitten 10 kuruş kazanır, sektörel site 100 tekil hitten 50 kuruş kazanır. Ama adsenseden kazanmak istemiyorsan kafana yatan herhangi bir alanda açabilirsin.
amaç adsense evet. sektörelden kasıt.?
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Daha az kişinin yığıldığı alanlara ve güncel bilgilerin gerekmediği alanlarda site açarsan rahat edersin.
android,teknoloji,sağlık,yemek tarifi,film,genel blog,oyun sitesi falan bunlar aşırı derecede emek ve özgünlük isteyen alanlar. özgün olmanda pek işe yaramayabilir. Çünkü işi bilen bilmeyen herkes bu alanlarda başlıyor ve %90'ı başarısız oluyor.
Bu alanların dışında kopya bile olsan kolay yükselir ve kazanırsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Wm aracı
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Zen adlı üyeden alıntı
Daha az kişinin yığıldığı alanlara ve güncel bilgilerin gerekmediği alanlarda site açarsan rahat edersin.
android,teknoloji,sağlık,yemek tarifi,film,genel blog,oyun sitesi falan bunlar aşırı derecede emek ve özgünlük isteyen alanlar. özgün olmanda pek işe yaramayabilir. Çünkü işi bilen bilmeyen herkes bu alanlarda başlıyor ve %90'ı başarısız oluyor.
Bu alanların dışında kopya bile olsan kolay yükselir ve kazanırsın.
bu alanların dışında aklıma bişey gelmiyor baska ne olabilir ki