lostyazilim
tr.link

Sorun Çözülmüştür.

9 Mesajlar 873 Okunma
lstbozum
tr.link

cnrsgr cnrsgr Caner Sağır Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Ajans Direktörü
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 58 / 463
  • Ticaret 46, (%98)
Sorun Çözülmüştür.
RuZzGaR Farazi

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
Tam aradığım şey. Sizin için zor olabilir ama. Çünkü cidden emek isteyen iş, analtım yapmak.

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...

• Üyelik 04.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Ajans Direktörü
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 58 / 463
  • Ticaret 46, (%98)

Mağara_Adamı adlı üyeden alıntı

Tam aradığım şey. Sizin için zor olabilir ama. Çünkü cidden emek isteyen iş, analtım yapmak.

Madem böyle bir arayış içerisindesiniz, size bir ek soru daha yönelteyim :)

Bir grafik anlatım sitesinin sizin bakımınızdan işe yarar olması için olmazsa olmazları nelerdir? "Şu yapılmazsa, site gözümden düşer?" dediğiniz bir özellik var mı? Var ise mutlak suretle dikkate alacağım. Şu an için bir ana panel tanıtım makalesi yazıyorum, 1200 kelimeyi geçtim, halen yarılayamadım mesela. Bu kadar uzun olması olumlu mu olur, olumsuz mu?

alast4ir alast4ir http://enginonal.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Blog Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 245
  • Beğeniler 17 / 59
  • Ticaret 1, (%100)
benimde aklımda olan bir prohe türü aslında uzun zamandır belkide zaman kaybı olur diyerek erteliyorum.

Kişisel önerim kendi tasarımın ile başlaman, hazır herkesin bildiği ve ulaşabileceği temalar yerine basit sade fakat işte bu denilebilecek birşeyler olmalı.
Anlatımlarınızı hem yazılı hem görsel olarak hazırlamak benim aklımda olan birşey sizede tavsiye ederim. Birçok insan okumak yerine artık izlemek istiyorlar.Ki anlamadığı yeri tekrar bulup okumak yerine geriye sarıp görmek daha akılda kalıcı olur bence.
Tavsiyelerim bunlar, başarılar dilerim...

Kişisel Blog | http://enginonal.com.tr
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 04.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Ajans Direktörü
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 58 / 463
  • Ticaret 46, (%98)

alast4ir adlı üyeden alıntı

benimde aklımda olan bir prohe türü aslında uzun zamandır belkide zaman kaybı olur diyerek erteliyorum.

Kişisel önerim kendi tasarımın ile başlaman, hazır herkesin bildiği ve ulaşabileceği temalar yerine basit sade fakat işte bu denilebilecek birşeyler olmalı.
Anlatımlarınızı hem yazılı hem görsel olarak hazırlamak benim aklımda olan birşey sizede tavsiye ederim. Birçok insan okumak yerine artık izlemek istiyorlar.Ki anlamadığı yeri tekrar bulup okumak yerine geriye sarıp görmek daha akılda kalıcı olur bence.
Tavsiyelerim bunlar, başarılar dilerim...

Öncelikle çok teşekkür ederim fikir paylaşımların için. Daha önce İndesign için bir anlatım serisi oluşturup, ekran videosu ile beslemesini yapmıştım. Lakin hiç yayınlama fırsatım ve cesaratim olmadı açıkçası. Sonra sürüm de yenilenince öyle askıda kaldı. Bunu grafik tasarım için de yapabilirim, ama belki ilerleyen zamanlarda. Şimdilik youtuber dostların hit pastalarından pay almaya hiç çalışmayayım. :)
alast4ir

kişi bu mesajı beğendi.

alast4ir alast4ir http://enginonal.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Blog Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 245
  • Beğeniler 17 / 59
  • Ticaret 1, (%100)
bunu youtuber pastasından pay olarak değil kendi içeriklerine ekleyebileceğin ayrıcalık olarak düşünmeni isterim. Tabi sistem senin ve her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır :)

Kişisel Blog | http://enginonal.com.tr

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)

cnrsgr adlı üyeden alıntı

Madem böyle bir arayış içerisindesiniz, size bir ek soru daha yönelteyim :)

Bir grafik anlatım sitesinin sizin bakımınızdan işe yarar olması için olmazsa olmazları nelerdir? "Şu yapılmazsa, site gözümden düşer?" dediğiniz bir özellik var mı? Var ise mutlak suretle dikkate alacağım. Şu an için bir ana panel tanıtım makalesi yazıyorum, 1200 kelimeyi geçtim, halen yarılayamadım mesela. Bu kadar uzun olması olumlu mu olur, olumsuz mu?

Anlatım olduğu için bence daha çok görsel içerikli olmalı. Özellikle adım adım görsellerle komutlar ve nasıl yapılacağı anlatıldıktan sonra birde o konuyla ilgili yaptıgınız bir denemenin videosu olsa güzel olur

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...

altaybilgin altaybilgin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Ekonomist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 621
  • Beğeniler 105 / 148
  • Ticaret 0, (%0)
valla anlattığınız proje tutar gibi geliyor ancak ciddi bir emek istiyor, tek başına başlayan yoğun projeler belirli bir süre sonra sıkıcı bir hal alabiliyor, bence sizin kafadan bir ortak daha bulsanız cok daha hızlı büyür bu proje.

Hayat sıradan bir bakış açısıdır.

• Üyelik 04.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Ajans Direktörü
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 58 / 463
  • Ticaret 46, (%98)

Mağara_Adamı adlı üyeden alıntı

Anlatım olduğu için bence daha çok görsel içerikli olmalı. Özellikle adım adım görsellerle komutlar ve nasıl yapılacağı anlatıldıktan sonra birde o konuyla ilgili yaptıgınız bir denemenin videosu olsa güzel olur

Evet, anlatımı yazılı olarak yapıp, video üzerinde aşama göstermek ilk aşamada benim için daha kolay olacaktır. Teçhizatımı tamamladıktan sonra seslendirmeli anlatıma da geçiş yapabilirim. :)

altaybilgin adlı üyeden alıntı

valla anlattığınız proje tutar gibi geliyor ancak ciddi bir emek istiyor, tek başına başlayan yoğun projeler belirli bir süre sonra sıkıcı bir hal alabiliyor, bence sizin kafadan bir ortak daha bulsanız cok daha hızlı büyür bu proje.

Evet üstadım, çok ciddi bir emek vermem gerekiyor. Çünkü sitede herhangi bir merak ettiğini bulan bir kişinin ek hiç bir kaynağa gerek duymadan (yeteneksel çizimler hariç) aradığı şeyi yapabilmesini istiyorum. Bu yüzden öncelikle bir kaç ay yetebilecek makalemi (3günde 1 yayın yapmayı planlıyorum şimdilik) hazırlayıp, siteye öyle start vermem daha sağlıklı olacak gibi. Zira benim kadar emek verebilecek bir kişi ile tanışırsam da ortaklık değil dostluk kurarak ilerlemek daha faydalı olacağı kanaatindeyim. :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al