Mağara_Adamı adlı üyeden alıntı

Anlatım olduğu için bence daha çok görsel içerikli olmalı. Özellikle adım adım görsellerle komutlar ve nasıl yapılacağı anlatıldıktan sonra birde o konuyla ilgili yaptıgınız bir denemenin videosu olsa güzel olur

Evet, anlatımı yazılı olarak yapıp, video üzerinde aşama göstermek ilk aşamada benim için daha kolay olacaktır. Teçhizatımı tamamladıktan sonra seslendirmeli anlatıma da geçiş yapabilirim. :)

altaybilgin adlı üyeden alıntı

valla anlattığınız proje tutar gibi geliyor ancak ciddi bir emek istiyor, tek başına başlayan yoğun projeler belirli bir süre sonra sıkıcı bir hal alabiliyor, bence sizin kafadan bir ortak daha bulsanız cok daha hızlı büyür bu proje.

Evet üstadım, çok ciddi bir emek vermem gerekiyor. Çünkü sitede herhangi bir merak ettiğini bulan bir kişinin ek hiç bir kaynağa gerek duymadan (yeteneksel çizimler hariç) aradığı şeyi yapabilmesini istiyorum. Bu yüzden öncelikle bir kaç ay yetebilecek makalemi (3günde 1 yayın yapmayı planlıyorum şimdilik) hazırlayıp, siteye öyle start vermem daha sağlıklı olacak gibi. Zira benim kadar emek verebilecek bir kişi ile tanışırsam da ortaklık değil dostluk kurarak ilerlemek daha faydalı olacağı kanaatindeyim. :)