lostyazilim
tr.link

Steam Türkiye Forumu

35 Mesajlar 7.570 Okunma
lstbozum
tr.link

shateiel shateiel Biologist Kullanıcı
    • Üyelik 03.06.2011
    • Yaş/Cinsiyet 32 / E
    • Meslek Biyolog
    • Konum Ankara
    • Ad Soyad D** K**
    • Mesajlar 1703
    • Beğeniler 659 / 509
    • Ticaret 9, (%100)

Tikkafalı adlı üyeden alıntı

Boşverin aynen bu şekilde ayrıca mybb ye önyargılı yaklaşan biri değilim ayrıca

Valve yede bir mail ativerin biz Türkiye paylaşım platformu yuz die ve tabi

Valve ofisinde bir göz atın http://officesnapshots.com/2012/03/05/the-valve-offices/

Başta kampanya düzenleyeceğinizi belirtmişiniz bu da valve den habersiz yasal olur heralde sonra da amacınız da değişik oldu galiba yenilikleri tanıtmak oldu ama olsun buda yasal

Yasa dışı bir şey değil ki bu yapılan. Bir forum açıcam dedim konuyu nerelere getirdiniz hocam gösterdiğiniz ofisi ziyarete gitsem zaten forum morumla uğraşmam.

Kampanyayı istediğim şekilde düzenlerim steam'de "gift" denen bir şey var Türkçe adıyla "hediye". Oyunu satın alırken kendin için mi yoksa hediye olarak mı alacağını seçebiliyorsun yani parasını verip oyunu aldıktan sonra istediğim kişiye hediye edebilirim bu hakkı bana steam veriyor.

Başta aynen şunu belirttim;

Steam Türkiye destek forumu açmayı düşünüyorum. Yeniliklerin, sorun çözümlerinin yanı sıra çekilişler ve turnuvalar planlanabileceği bu turnuva ve çekilişlerin sonunda özel hediyelerin kazanılabileceği bir forum.

wmaraci
    reklam

Tikkafali Tikkafali Kabul Edilmedi Kabul Edilmedi
    • Üyelik 17.04.2013
    • Yaş/Cinsiyet 37 / E
    • Meslek Elektronik
    • Konum İstanbul Anadolu
    • Ad Soyad ** **
    • Mesajlar 822
    • Beğeniler 16 / 188
    • Ticaret 0, (%0)

shateiel adlı üyeden alıntı

Yasa dışı bir şey değil ki bu yapılan. Bir forum açıcam dedim konuyu nerelere getirdiniz hocam gösterdiğiniz ofisi ziyarete gitsem zaten forum morumla uğraşmam.

Kampanyayı istediğim şekilde düzenlerim steam'de "gift" denen bir şey var Türkçe adıyla "hediye". Oyunu satın alırken kendin için mi yoksa hediye olarak mı alacağını seçebiliyorsun yani parasını verip oyunu aldıktan sonra istediğim kişiye hediye edebilirim bu hakkı bana steam veriyor.

Başta aynen şunu belirttim;

Hocam sizin için en iyi olanını sundum elinizdeki domaini sadece bir forum tarzı bir şey olmasın diye ama yinede sizin biteceğiniz birsey umarım başarılı olursunuz

shateiel shateiel Biologist Kullanıcı
    • Üyelik 03.06.2011
    • Yaş/Cinsiyet 32 / E
    • Meslek Biyolog
    • Konum Ankara
    • Ad Soyad D** K**
    • Mesajlar 1703
    • Beğeniler 659 / 509
    • Ticaret 9, (%100)

Tikkafalı adlı üyeden alıntı

Hocam sizin için en iyi olanını sundum elinizdeki domaini sadece bir forum tarzı bir şey olmasın diye ama yinede sizin biteceğiniz birsey umarım başarılı olursunuz
    Daha farklı pek bir şey yapılamaz ustam yabancı tabanlı bir oyun platformunun anca yerel destek platformu olabilirsin maalesef elden başka bir şey gelmez ama ilerleyen dönemlerde ne olur kesin bir şey denemez tabi ki teşekkürler yorumlarınız için

TheLacivert TheLacivert Invictus Maneo Kullanıcı
    • Üyelik 11.05.2012
    • Yaş/Cinsiyet 32 / E
    • Meslek Psikolog
    • Konum Ankara
    • Ad Soyad B** K**
    • Mesajlar 1400
    • Beğeniler 497 / 496
    • Ticaret 0, (%0)
    Beni de yaz,yabancı dilim var. Çevirilerde v.s yardımcı olabilirim.
    shateiel

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
    wmaraci

guven5 guven5 WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 08.12.2012
    • Yaş/Cinsiyet 58 / E
    • Meslek bilgisayar teknisyeni
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad G** P**
    • Mesajlar 138
    • Beğeniler 7 / 17
    • Ticaret 0, (%0)
    benim steam grup var paket olarak counter strike 1.6 ve birde arkadaştan hediye gelme DOTA2, istisna olarak bizdeki oluşumda adminlerin hepsinde steam var :D
    elimden gelen konularda yardımcı olmaya çalışırım.

http://steamcommunity.com/groups/Blonde-lovers_Clan
    shateiel

kişi bu mesajı beğendi.

blonde-lovers.com kaliteli makalelerinizi ucretsiz yayinlayin.
    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al