lostyazilim
tr.link

Steam Türkiye Forumu

35 Mesajlar 7.568 Okunma
lstbozum
tr.link

shateiel shateiel Biologist Kullanıcı
    • Üyelik 03.06.2011
    • Yaş/Cinsiyet 32 / E
    • Meslek Biyolog
    • Konum Ankara
    • Ad Soyad D** K**
    • Mesajlar 1703
    • Beğeniler 659 / 509
    • Ticaret 9, (%100)
    Aramızda benden başka aktif olarak steam kullanıcısı var mı bilmiyorum fakat aklımda şöyle bir proje var.

Steam platformunu çoğumuz duymuşuzdur windows, linux ve mac işletim sistem tabanlı oyunların dağıtıcısı. Valve'nin geliştirdiği bir sistem.

Fakat bu platformun Türkçe dilde bir forumu yok. Yani oyunlar ve steam ile iligi yenilikleri veya sorunları çözmek için ya bir çok forum dolaşıyoruz ya da ingilizceyi çözmeye çalışıyoruz.

Steam Türkiye destek forumu açmayı düşünüyorum. Yeniliklerin, sorun çözümlerinin yanı sıra çekilişler ve turnuvalar planlanabileceği bu turnuva ve çekilişlerin sonunda özel hediyelerin kazanılabileceği bir forum.

İlk önce popüler oyunlarla başlayıp (örn: call of duty, left 4 dead) daha sonra istek ve talebe bağlı başka online oyunlar için özel forumlar oluşturmayı düşünüyorum site içerisinde.

Sizlerinde bu konu hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var şuan steamturkey.com alan adı elimde.Anketin yanı sıra steami kullanıp kullanmadığınızıda belirtirseniz çok sevinirim :)
    guven5 ahmet433

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
    reklam

MaxTy MaxTy fullfilmindir.gen.tr Kullanıcı
    • Üyelik 07.01.2012
    • Yaş/Cinsiyet 34 / E
    • Meslek Öğrenci
    • Konum Diyarbakır
    • Ad Soyad T** E**
    • Mesajlar 189
    • Beğeniler 6 / 27
    • Ticaret 2, (%100)
    ben katılırım kardeş .
    shateiel

kişi bu mesajı beğendi.

www.fullfilmindir.gen.tr

KitapLive KitapLive Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 15.05.2013
    • Yaş/Cinsiyet 34 / E
    • Meslek Öğrenci
    • Konum Adana
    • Ad Soyad ** **
    • Mesajlar 85
    • Beğeniler 0 / 8
    • Ticaret 0, (%0)
    Böyle bir projem var ve bir kaç güne forum tasarımı bitecek. Açarsan rakip olabiliriz :)
    shateiel

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 03.06.2011
    • Yaş/Cinsiyet 32 / E
    • Meslek Biyolog
    • Konum Ankara
    • Ad Soyad D** K**
    • Mesajlar 1703
    • Beğeniler 659 / 509
    • Ticaret 9, (%100)

KitapLive adlı üyeden alıntı

Böyle bir projem var ve bir kaç güne forum tasarımı bitecek. Açarsan rakip olabiliriz :)

İyi şanslar dilerim:p:D

wmaraci
    wmaraci

AKKAN AKKAN Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 26.06.2013
    • Yaş/Cinsiyet 29 / E
    • Meslek Grafiker
    • Konum ABD
    • Ad Soyad ** **
    • Mesajlar 18
    • Beğeniler 2 / 2
    • Ticaret 1, (%100)
    Orjinal bir fikir. Türkiye'de gerekir. Ancak elinizde patlayabilir, riskli bir proje, dikkat.
    shateiel

kişi bu mesajı beğendi.

JackkerL JackkerL WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 01.05.2013
    • Yaş/Cinsiyet 27 / E
    • Meslek Öğrenci
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad O** A**
    • Mesajlar 1868
    • Beğeniler 219 / 526
    • Ticaret 16, (%100)
    Yaz beni de listeye
    shateiel

kişi bu mesajı beğendi.

KartPazar KartPazar Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 03.05.2013
    • Yaş/Cinsiyet 33 / E
    • Meslek Ön Ödemeli Kart Satışı
    • Konum KKTC
    • Ad Soyad B** U**
    • Mesajlar 1135
    • Beğeniler 160 / 373
    • Ticaret 16, (%100)
    Bende açıyorum. İyi olan kazansın!

şaka :D
    shateiel

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 03.06.2011
    • Yaş/Cinsiyet 32 / E
    • Meslek Biyolog
    • Konum Ankara
    • Ad Soyad D** K**
    • Mesajlar 1703
    • Beğeniler 659 / 509
    • Ticaret 9, (%100)

AKKAN adlı üyeden alıntı

Orjinal bir fikir. Türkiye'de gerekir. Ancak elinizde patlayabilir, riskli bir proje, dikkat.

Steam kullanıcısı olarak bir çok sorunu google amca vaasıtasıyla tarıyorum türkçe forumlarda bulamazsam mecbur ingilizceden çevirmeye çözmeye çalışıyorum bu bazen zor olabiliyor çünkü onlarda tıpkı bizim gibi konu altında alakasız mesajlar atabiliyor bu yüzden sorunlu olan şeyi düzeltemeyip bambaşka yerlere müdahale ediyorum :D

Aklımdaki projenin detaylarını sistemi açtıktan sonra zaten tanıtacağım. Turnuvalar ve çekilişleri özellikle seçtim hediye olarak çok ucuz şeyler olmayacak öncelikle belirteyim. 1 numaralı hediye tabi ki oyun olacak ama bunun yanında çok farklı somut hediyelerde kazandıracağız. :)

Elimde patlacak taraf göremedim bir tek talep azlığı/ilgisizlik olabilir diye düşünüyorum :confused:

AKKAN AKKAN Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 26.06.2013
    • Yaş/Cinsiyet 29 / E
    • Meslek Grafiker
    • Konum ABD
    • Ad Soyad ** **
    • Mesajlar 18
    • Beğeniler 2 / 2
    • Ticaret 1, (%100)

shateiel adlı üyeden alıntı

Steam kullanıcısı olarak bir çok sorunu google amca vaasıtasıyla tarıyorum türkçe forumlarda bulamazsam mecbur ingilizceden çevirmeye çözmeye çalışıyorum bu bazen zor olabiliyor çünkü onlarda tıpkı bizim gibi konu altında alakasız mesajlar atabiliyor bu yüzden sorunlu olan şeyi düzeltemeyip bambaşka yerlere müdahale ediyorum :D

Aklımdaki projenin detaylarını sistemi açtıktan sonra zaten tanıtacağım. Turnuvalar ve çekilişleri özellikle seçtim hediye olarak çok ucuz şeyler olmayacak öncelikle belirteyim. 1 numaralı hediye tabi ki oyun olacak ama bunun yanında çok farklı somut hediyelerde kazandıracağız. :)

Elimde patlacak taraf göremedim bir tek talep azlığı/ilgisizlik olabilir diye düşünüyorum :confused:

Hocam zaten en büyük riskide talep azlığı ve ilgisizlik değil mi? Talep az olursa sizinde foruma karşı olan alakanız düşecektir ve sitenin verimliliği sorun yaratacaktır. Yani siz aratırsınız türkçe forum ararsınız, diğer aratır, ama sizde biliyorsunuz ki böyle bir proje için önce araştırma yapılması gerekir. Türkiye'de arama motorlarında kaç kişi türkçe steam forumu yada benzeri şeyler aratıyor. Bunlar çok detay ve ayrıntı, ama böyle bir projeye imza atacaksanız her konuyu tek tek en ince ayrıntısına kadar araştırmanız gerekir.
    shateiel

kişi bu mesajı beğendi.

thnx thnx Youtuber E-Mail Onaysız
    • Üyelik 29.09.2012
    • Yaş/Cinsiyet 36 / E
    • Meslek Webmaster
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad O** O**
    • Mesajlar 203
    • Beğeniler 29 / 24
    • Ticaret 7, (%100)
    Hocam yıllardır steam kullanıyorum.Bir sorun ile karşılaşmadım ama.Ne gibi sorunlar olabilir.
    shateiel

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al