-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Biyolog
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Aramızda benden başka aktif olarak steam kullanıcısı var mı bilmiyorum fakat aklımda şöyle bir proje var.
Steam platformunu çoğumuz duymuşuzdur windows, linux ve mac işletim sistem tabanlı oyunların dağıtıcısı. Valve'nin geliştirdiği bir sistem.
Fakat bu platformun Türkçe dilde bir forumu yok. Yani oyunlar ve steam ile iligi yenilikleri veya sorunları çözmek için ya bir çok forum dolaşıyoruz ya da ingilizceyi çözmeye çalışıyoruz.
Steam Türkiye destek forumu açmayı düşünüyorum. Yeniliklerin, sorun çözümlerinin yanı sıra çekilişler ve turnuvalar planlanabileceği bu turnuva ve çekilişlerin sonunda özel hediyelerin kazanılabileceği bir forum.
İlk önce popüler oyunlarla başlayıp (örn: call of duty, left 4 dead) daha sonra istek ve talebe bağlı başka online oyunlar için özel forumlar oluşturmayı düşünüyorum site içerisinde.
Sizlerinde bu konu hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var şuan steamturkey.com alan adı elimde.Anketin yanı sıra steami kullanıp kullanmadığınızıda belirtirseniz çok sevinirim :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Böyle bir projem var ve bir kaç güne forum tasarımı bitecek. Açarsan rakip olabiliriz :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
AKKAN
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Orjinal bir fikir. Türkiye'de gerekir. Ancak elinizde patlayabilir, riskli bir proje, dikkat.
KartPazar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ön Ödemeli Kart Satışı
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Bende açıyorum. İyi olan kazansın!
şaka :D
thnx
Youtuber
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
O** O**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam yıllardır steam kullanıyorum.Bir sorun ile karşılaşmadım ama.Ne gibi sorunlar olabilir.