-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Makine Mühendisliği Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** U**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Özgün yazacaksan, uzun yazacaksan, dolu yazacaksan, aranır şeyler yazacaksan, tanıtım yazıları alacaksan, düzenli paylaşım yapacaksan, sosyal medyada paylaşımlar ile destekleyeceksen, sitenin seo şartlarını sağlayacaksan, kararlı ve sabırlı olacaksan niye olmasın
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
öncelikle işe şu left - right sidebar reklamları kaldırarak başla :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
makaleleri yazmak için yazmamanız gerekli gündemi herşeyi araştırın en çok insanlar ne aratıyor o konulara ağırlık verin
siteniz webmaster sitesi ise bu konuda aratılan şeylere yönelin misal sitem nasıl hızlı index alır googleda nasıl üst sıralara çıkarım vb gibi
kadın sitesi ise kadınların en çok arattığı şeylere ağırlık verin kadın hastalıkları vs vs gibi
güncel en çok aratılan bilgileri paylaştığınız sürece insanlar sizi bulurlar backlink çalışması seo çalışması sitenizin seosu önemli yazılan konularda üste çıkmanız facebook twitterda sayfa sayılarınızı yükseltin ordanda gelenler olur yani kısaca özgün ve insanların ne aradıklarını araştırıp o konular üstünde çalışın yoksa insanlar gelmez ilgi çekici başlıklar deneyiniz misal
Acı çekmeden topuklu ayakkabı giyebilirsiniz yerine topuklu ayakkabı nasıl giyilmeli olarak başlık atsanız o başlıktan daha çok aratılıyor gibi gibi
youtube bayi
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
I** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam nasıl reklam aldınız ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
tecnomedya , reklamlar kapatılmıyor sabit kalıyor, içeriği kapatıyor ve bunların hepsi kullanıcıya stres olarak dönüyor :)
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.