lostyazilim
tr.link

tavisyelazim.com için tavsiye!

23 Mesajlar 2.531 Okunma
acebozum
tr.link

muhendiss muhendiss tavsiyelazim.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1922
  • Beğeniler 52 / 360
  • Ticaret 54, (%100)
Merhaba arkadaşlar,

Yeni açtığım tavsiyelazim.com üzerinde çeşitli paylaşımlarda bulunuyorum. Ürün incelemeleri, çeşitli tavsiyeler bulunuyor ve bulunacak. Şimdi inceleme işinde Casio hesap makinalarını inceledim.Daha önceden kendi blogumda incelemiştim. Türkiye distiribitörü benle iletişie geçti.Önce ürün yolladı. Casio fx-5800p inceledim kendi blogumda. Sonra çok ilgi çekince ve burayı açınca buraya da inceledim. O kadar çok ilgi çekiyor ki hergün en az bir yorum ve bir mail geliyor bu konularda blogum üzerinden. Şimdi ben bu ilgiyi buraya çekecem. Distiribitörden tekrar ürün istedim. Aynı zamanda hediye ürün vermek istediğimi söyledim. Bana 7 adet hediye vermem için ürün, 3 adette de toplam değeri 2000TL olan ürünü incelemem için yolladılar sağolsunlar. Şimdi elimde 7 adet ürün var ve bunları okuyuculara vermek istiyorum. Ama nasılş yaparsam daha çok kullanıcı kitlesi toplarım?

elektronikssl
webimgo

kalemdir kalemdir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 255
  • Beğeniler 106 / 70
  • Ticaret 1, (%100)
biraz paraya kıyıp reklam verebilirsin bence, "ücretsiz ... hesap makinesi!" gibi. Ama işte kuraylamı verirsin, verilecek kişiyi seçme yöntemi nasıl olur bilemedim.

---

• Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1922
  • Beğeniler 52 / 360
  • Ticaret 54, (%100)
Şimdi o konuda aklıma takıldı. Elimde7 adet makine var. twitter üzerinden her hafta 1 tanesini RT edenler arasından vereyim diyorum.Ancak bu yararıma olur mu karar veremedim

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)
Hangi distribütörmüş bu 7 bedelsizi veren merak ettim doğrusu heleki firma değilsiniz şahıssınız yanılmıyorum değil mi ?

wmaraci
wmaraci

sacmaliyoruz sacmaliyoruz Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek programcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 832
  • Beğeniler 65 / 138
  • Ticaret 1, (%100)
dostum logon hoşuma gitti.Yaptığım şeyde mantıklı bir arkadaşımın makyaj sitesi var ve kıza bir sürü ürün gönderiyorlar hakkımızda yazı yazın inceleyin diye. Elindeki ürünleri de çekiliş düzenleyerek dağıtıyor böylece reklamını yapıyor. Sende öyle yapabilirsin Sosyal ağlarda paylaşma facebook 1 twitter 1 blogda paylasmak 1 puan gibi yapıyor bir sürü katılım oluyor iyi iş sende yap

• Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1922
  • Beğeniler 52 / 360
  • Ticaret 54, (%100)
@ermaneray Evet site üzerine firma yok. Bana yolladılar. penta.com.tr yolluyor ürünleri. Daha önceden fx-5800p yolladılar.Farklı bir ürün incelememe bakarak kendileri teklifte bulundular. şimdi 3 adet daha incelemem için yolladılar sağolsunlar ki 3'ünün toplam ederim 2000TL civarı baya teferruatlı makinalar.Grafik falan çizebiliyorlar.Yakında onları da yayınlayacağım. 7 tane de hediye için yolladılar.

Ek Olarak:

sacmaliyoruz adlı üyeden alıntı

dostum logon hoşuma gitti.Yaptığım şeyde mantıklı bir arkadaşımın makyaj sitesi var ve kıza bir sürü ürün gönderiyorlar hakkımızda yazı yazın inceleyin diye. Elindeki ürünleri de çekiliş düzenleyerek dağıtıyor böylece reklamını yapıyor. Sende öyle yapabilirsin Sosyal ağlarda paylaşma facebook 1 twitter 1 blogda paylasmak 1 puan gibi yapıyor bir sürü katılım oluyor iyi iş sende yap

Gayet mantıklı bir iş olabilir. Amacım bu olaydan daha fazla kullanıcı kitlesine ulaşabilmek yeni açtım siteyi.

Logo için de teşekkür ederim. Siteyi beraber yönettiğimiz arkadaşım tasarladı.

Ek Olarak:

• Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)
Ilginç hocam penta firmasını iyi bilirim hatta sektörü çok yakından bilirim normalde telefon ile arasaniz parasıyla ürün almak istiyorum deseniz alamazsınız bayiye yonlendirir penta
Hediye işi iyi güzelde yasal mevzuatlar şunlar fatura garanti yerine geçer bozuldumu servis belge isteyecek o belge sizde var mı ? Her ne kadar casio türkiye onaylı olsada ücretli tamire girer kapsam dışıdır bunlara dikkat edin derim hocam
Firmalar konsinye ürün yollar ama sonra geri alır kampanya bitiminde
Sizin pentadan çok iyi bir torpiliniz olmalı :-)

• Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1922
  • Beğeniler 52 / 360
  • Ticaret 54, (%100)

ermaneray adlı üyeden alıntı

Ilginç hocam penta firmasını iyi bilirim hatta sektörü çok yakından bilirim normalde telefon ile arasaniz parasıyla ürün almak istiyorum deseniz alamazsınız bayiye yonlendirir penta
Hediye işi iyi güzelde yasal mevzuatlar şunlar fatura garanti yerine geçer bozuldumu servis belge isteyecek o belge sizde var mı ? Her ne kadar casio türkiye onaylı olsada ücretli tamire girer kapsam dışıdır bunlara dikkat edin derim hocam
Firmalar konsinye ürün yollar ama sonra geri alır kampanya bitiminde
Sizin pentadan çok iyi bir torpiliniz olmalı :-)

Penta'dan herhangi bir torpilim yok.Hatta ilk onlar bana mail attı ürün yollayalım incele diye :) Belkide şans işi biraz. Şimdi bana faturaları ile geldi ürünler. Ancak toplu fatular. Hediye yollayacağıma fatura vermeyeceğim. Bu bana engel olur mu ki? Sonuçta ben birine 2. el ürün de satabilirim veya hediye edebilirim ürün satmayacağım için sorun olmaz bence.

Diğer yandan olayı nasıl yapmam gerekli daha etkin reklam yapabilmem için.

• Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)

mühendis adlı üyeden alıntı

Penta'dan herhangi bir torpilim yok.Hatta ilk onlar bana mail attı ürün yollayalım incele diye :) Belkide şans işi biraz. Şimdi bana faturaları ile geldi ürünler. Ancak toplu fatular. Hediye yollayacağıma fatura vermeyeceğim. Bu bana engel olur mu ki? Sonuçta ben birine 2. el ürün de satabilirim veya hediye edebilirim ürün satmayacağım için sorun olmaz bence.

Diğer yandan olayı nasıl yapmam gerekli daha etkin reklam yapabilmem için.

Valla fatura fotokopisi ile verebilirsin ürünü 7 ürün varsa 7 fatura fotokopisi şeklinde her ürüne 1 fotokopi koy bu garanti yerine geçer (islak kaşe isteyebilir servis bunu unutma)orijinali sende kalsın irsaliyelı fatura yollar penta bedelsizdir 0.01 kuruş kesmişlerdir

Her hafta 1 ürün çekiliş ile ver standart mantık budur yorum yapana ver gitsin

• Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1922
  • Beğeniler 52 / 360
  • Ticaret 54, (%100)

ermaneray adlı üyeden alıntı

Valla fatura fotokopisi ile verebilirsin ürünü 7 ürün varsa 7 fatura fotokopisi şeklinde her ürüne 1 fotokopi koy bu garanti yerine geçer (islak kaşe isteyebilir servis bunu unutma)orijinali sende kalsın irsaliyelı fatura yollar penta bedelsizdir 0.01 kuruş kesmişlerdir

Her hafta 1 ürün çekiliş ile ver standart mantık budur yorum yapana ver gitsin

Penta gerçek fiyattan indirim gösterip kesmiş fatıraları ama grup olarak yollamış. Açıkçası hediye olarak vereceğim için fatura işine girmem gibi geliyor. Her hafta birini verme konusunda karar kıldım. Acaba sosyal medya üzerinden mi site üzerinden mi vermek mantıklı kitle oluşturma açısından? Sonuçta 1 aylık bir site bu

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al