-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
biraz paraya kıyıp reklam verebilirsin bence, "ücretsiz ... hesap makinesi!" gibi. Ama işte kuraylamı verirsin, verilecek kişiyi seçme yöntemi nasıl olur bilemedim.
---
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Şimdi o konuda aklıma takıldı. Elimde7 adet makine var. twitter üzerinden her hafta 1 tanesini RT edenler arasından vereyim diyorum.Ancak bu yararıma olur mu karar veremedim
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Hangi distribütörmüş bu 7 bedelsizi veren merak ettim doğrusu heleki firma değilsiniz şahıssınız yanılmıyorum değil mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
dostum logon hoşuma gitti.Yaptığım şeyde mantıklı bir arkadaşımın makyaj sitesi var ve kıza bir sürü ürün gönderiyorlar hakkımızda yazı yazın inceleyin diye. Elindeki ürünleri de çekiliş düzenleyerek dağıtıyor böylece reklamını yapıyor. Sende öyle yapabilirsin Sosyal ağlarda paylaşma facebook 1 twitter 1 blogda paylasmak 1 puan gibi yapıyor bir sürü katılım oluyor iyi iş sende yap
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ilginç hocam penta firmasını iyi bilirim hatta sektörü çok yakından bilirim normalde telefon ile arasaniz parasıyla ürün almak istiyorum deseniz alamazsınız bayiye yonlendirir penta
Hediye işi iyi güzelde yasal mevzuatlar şunlar fatura garanti yerine geçer bozuldumu servis belge isteyecek o belge sizde var mı ? Her ne kadar casio türkiye onaylı olsada ücretli tamire girer kapsam dışıdır bunlara dikkat edin derim hocam
Firmalar konsinye ürün yollar ama sonra geri alır kampanya bitiminde
Sizin pentadan çok iyi bir torpiliniz olmalı :-)