Merhabalar arkadaşlar bir ara php ile ilgilenmiştim aradan baya bir zaman geçti, tekrardan boş vakitlerimde yazılıma yönelmek istedim. Hangi alanı (web, mobil, masaüstü) ve hangi programlama dilini tavsiye edersiniz.
Tavsiyeleriniz |
9 Mesajlar | 1.630 Okunma |
Merhabalar arkadaşlar bir ara php ile ilgilenmiştim aradan baya bir zaman geçti, tekrardan boş vakitlerimde yazılıma yönelmek istedim. Hangi alanı (web, mobil, masaüstü) ve hangi programlama dilini tavsiye edersiniz.
bu seçimi senin yapmak gerektiğini düşünüyorum
Mobil uygulamaya yönel çünkü para onda var
beratmemisoglu adlı üyeden alıntı
bu seçimi senin yapmak gerektiğini düşünüyorum
yorumun için teşekkürler fakat yazılım sektöründen epey bir uzak kaldım bu nedenle forumda bulunan arkadaşların tavsiyelerini görmek istedim
yorumunuz için teşekkürler mobil uyguluma alanı için hangi dili öneririsiniz veya kurs öneriside olabilir.
yorumunuz için teşekkürler mobil uyguluma alanı için hangi dili öneririsiniz veya kurs öneriside olabilir.
seçimi siz yapacaksınız Python c# vs şuan için milletin kullandığı Adobe arayüz programı ve Android studio ios içinde iosun kendi programı mevcuttur oda lisanslı ve bir o kadarda pahalı satıyor
Akademi olarakta şuan profesyonel olarak udemy var
Mobile Yönel Bencede Mobilde Aşırı Güzel Para Mevcut Veya SEO Alaninina Yonelebilirsin .