-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Oto Galeri
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
kadirkaracaoglu Hocam sistem sahibininde başı ağrır müşterininde. Size nacizhane tavsiyem demet hanıma ulaşın 18 yaşında öğrenci harçlığı çıkarmak için böyle bir ek iş yaptıgınızdan bahsedin. Alan müşterinin bu tarz yorumlar gönderdiğini izah edin. Eminin anlayışlı olacaktır. Çünkü fotodaki yazısını okudum çok farklı kaynakların site sahibi olduğunu sanıyor bana göre.
Sustum ! Birikti yanaklarıma alfabe. Ya ilahi ya rab sükutumu en güzel duam eyle!.
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
instagram beğeni satışı yorum yasal mı önce onu bilmek lazım. Site sahibinin izni olmadan site sahibi üzerinden para kazanıyorsunuz? Vergi vermiyorsunuz ... ...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
kadirkaracaoglu hocam vallaha o beni bulmuştu telefonumu aramişti bu olay 4 ay önce yaşadım numarası falan yok malesf eski telimdeydi.
Bu arada şu vergi verme olayi ne kadar komik bunu diyen arkadaşlar internetten 5 kuruş kazanamayan aciz insanlar sanki kendileri kazansa veri vericekler sacmalamayin lütfen
1 kişi bu mesajı beğendi.
[url=https://www.hizliresim.com/8gm823r][img]https://i.hizliresim.com/8gm823r.gif[/img][/url]
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
46, (%91)
teşekkürler hocam iletişime geçicem ben
iç mimarlık
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1-sitenize kullanım şartlarını mutlaka ekleyin ve kullanıcıların bu şartlar ile verdiğiniz hizmetten faydalandığını yazın .
2-Kullanım şartları içerisinde yapılan yorumlardan sözkonusu sistemin herhangi bir sorumluluk kabul etmediğini ve yasal sorumlulukların kullanıcıya ait olduğunu sisteminizin yer sağlayıcı olarak hizmet verdiğini belirtin .
Yukarıdaki maddeleri eklediğinizde herhangi bir sorumluluğunuz kalmayacaktır. düşünün ki facebook ta biri birisine küfretti hakaret etti ,facebook sahibimi bundan sorumlu tutuluyor kullanıcıya ait bir durum sözkonusu
1 kişi bu mesajı beğendi.