-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam sizin altınlarla aranız iyi gibi ama bu sektörden vazgeçmenizi tavsiye ederim ; artık birsürü forex siteleri var en kötü adamlar ordan bakıyor kendinizi daha çok gelişmek istiyorsanız güzel bir blog açın örneğin kadın blogu gibi çabuk gelişir , teknoloji sitesi açın evet bunlardan çok var ama özgün olursanız yürür gidersiniz zamanla .
internet kullanıcıların yarıdan çoğu 20-30 yaş arası . Bu yaş arası bireylerin altınla dövizle pek arası yok
Hukuki Sorunlarınız İçin Pm Atabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
gördüm hocam herşey var sitede ama başka sitenin konuları hep tıklayınca oraya gidiyor bana kalırsa böyle yapmayın ; tek konu üzerinden sınırsızca ilerleyin daha çok kişi gelir şahsen sitenizin hit çekeceğini sanmıyorum hocam inşallah çeker ama seviniriz
mymurat1
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Hukuk Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam dediğiniz sitenin tutma olasılıgı bence hiç yok günlük 200 hiti geçmez arkadaşlara katılıyorum googleye 1 dolar yazınca direk gösteriyor sizin ne farkınız olacak ? Hepsini geçtim eğer illa açacagm diyorsanız mobil uygulama şeklinde yapın marketlere koyun kaliteli bir uygulama yazdırın anca öyle şansı olabilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
altinzen adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu 1 dolar meselesine neden bu kadar takıldınız. Sitede sadece döviz kurları yayınlanmıyor ki bir çok veri yayınlanıyor. Ayrıca 1 dolar meselesinden gidersek
http://www.doviz.com/ bu site nasıl oldu da alexa da 105. sıraya yükseldi? Bunu nasıl açıklayabiliriz
hocam senin site şöyle bak ;
Haber var ; başka bir siteye ait
doviz var ; başka siteye ait vs . vs yani her şey başka siteye ait ; örnek girerim ben trt'ye herşeyime ordan bakarım sen , senin sitene gelirmisin örnek bunu düşündün mü , gelirsen neden gelirsin ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
altinzen adlı üyeden alıntı
Hocam ben anlatamadım galiba. Site bu halde olmayacak şu an sadece örnek olması için ya da kafamdaki projeyi daha iyi anlatabilmek için siteyi buraya yazdım
Sitede;
Altın fiyatları, döviz kurları, hava durumu, puan durumu, burçlar, vizyondaki filmler ve şans oyunları sonuçlarında link olmayacak. Yani bu saydıklarımdan herhangi bir siteye link verilmeyecek
En çok okunan yazarlar, gazete manşetleri ve trt haber bu üçüne link verilecek sadece.
Ayrıca hava durumu ve puan durum için sadece birer widget olacak
hocam orasını anladım ama mesela diyorum ki siz başka biri olsanız sizin sitenize niye girersiniz ? ne öğrenmek için girersiniz , vakit geçirir misiniz onu düşündünüz mü diyorum ; projenizi kötü bulduğumdan falan değil sadece bu iş altın fiyatları döviz yayınlama tarzı olmaz onu belirtmek istiyoru bi alt yapı gerekiyor forex sitelerini ziiyaret edip gezin bir yani siz anlık takip edip otomatik değiştirebilcekmisiniz mesela değerleri , eğer başka siteden bir şey alcaksanız zaten orda var adam sizin siteye neden gelsin onları anlatmaya çalıştım.
Umarım başarılı olursunuz , sağlıcakla .