lostyazilim

Torrent'i Yasal Olarak Kullanma Peşindeyim

14 Mesajlar 1.558 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

seoakcy seoakcy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek HackMORE
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 0 / 123
  • Ticaret 0, (%0)
Gta 5 torrent kelimesinde bir ekmek alabilmesi için bu yazıyı eklemesi gerekir. Kendisi yaparsa intihar etmek olur. madem örnek vermişsiniz bende vereyim.

Bugün Hürriyet gazetesi bir haber yapar ama topu milliyet'e atar. Böylece en çok hürriyet olur, en çok kazanan hürriyet olur ama bir sıkıntı olursa milliyet topa girer. anladın mı?

wmaraci
reklam

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

seoakcy adlı üyeden alıntı

Gta 5 torrent kelimesinde bir ekmek alabilmesi için bu yazıyı eklemesi gerekir. Kendisi yaparsa intihar etmek olur. madem örnek vermişsiniz bende vereyim.

Bugün Hürriyet gazetesi bir haber yapar ama topu milliyet'e atar. Böylece en çok hürriyet olur, en çok kazanan hürriyet olur ama bir sıkıntı olursa milliyet topa girer. anladın mı?

tamamda adam ben legal yapıcam demiş ek olarak türk sitesi beni sürekli zamundaya yönlendirirse ben ne yapayım o siteyi direk zamundadan arar indirim türk sitesinin üye ol, yorum yap, işte linkten yönlendir 5 sn bekle reklamı geç üye ol politikasını niye izliyim ?

seoakcy seoakcy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek HackMORE
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 0 / 123
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşım sen anlamıyor musun, taklit mi yapıyorsun. Zamundaya yönelendirmeyeceğiz. Zamunda daki indirme linkini kullanacağız. anladın mı

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

seoakcy adlı üyeden alıntı

Arkadaşım sen anlamıyor musun, taklit mi yapıyorsun. Zamundaya yönelendirmeyeceğiz. Zamunda daki indirme linkini kullanacağız. anladın mı

bende tüm detayları değerlendirerek diyorum türk sitelerinde şu mantık yokmu mesela zamunda indirme linkini alcan , fakat siteyi zirayet edemiyorsun niye üye ol diyo, niye mesaja yorum yaz diyo, yada o linke kısaltma koymuyor mu koyuyor bende bunu diyorum hadi bunları geçtim hemde zamunda diyip diyip duruyorsunuzda adam ben legal ve özgün bir şeyler istiyorum diyor indir.com gibi fakat torrent versiyonunu olsun istiyorum diyor zamundada içeriğin %95 legal değil yani zamunda diyip diyip durmanız zaman kaybından başka bir şey değil

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al