-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhabalar, bir çok Wm Aracı üyesi ve yetkilisi biliyordur elimde torrent.com.tr alan adının olduğunu. Aklımda bir proje var ve bunu sizinle paylaşmak istiyorum. Sizinde eklemek istedikleriniz olur ise seve seve dinlerim.
Aklımdan geçenler;
• Öncelikle özel bir kodlama ile tema yaptırmak istiyorum siteye sıfırdan (seo, sitemap vb. her şey dahil olacak).
• Tabii site içerisindeki tema mobil sürüme de uygun olacak.
• Ardından aklımda iOS ve Android için uygulama yaptırmak var. (iOS Pahalı bayağı ama, ilerleyen zamanlarda ayrıca yatırım yapmayı düşünüyorum.)
• Paylaşacağım uygulamalar - oyunlar - programlar vb. her şey yasal olsun istiyorum.
• Siteye özel bir yazılım yaptırmak istiyorum. Örneğin; bir program indirdi x kişi bunu sadece torrent.com.tr programı ile açsın istiyorum.
• Aynı zamanda mobil sürümler için (uygulama-oyun vb.)'de bir indirme uygulaması olsun istiyorum. Mobil olarak uygulamadan indirip ve sadece bize ait olan uygulamada çalışmasını sağlamak istiyorum.
Biliyorum oldukça tuhaf gelebilir alan adı ile bu fikrin uyuşmaması, fakat bu alan adında herhangi yasa dışı paylaşımda bulunamam. (uzantıdan dolayı)
Not: Görüş ve düşünceleriniz benim için önemlidir. Akıl akıldan üstündür düşüncesindeyimdir her zaman, fikrinizi beyân etmekten lütfen çekinmeyiniz.
Saygı ve Sevgilerimle
Tevfik AKTUNÇ
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
D** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
böyle bir sistem kurabilirseniz valla helal olsun. baya kapsamlı duruyor.
www.yetenekavcilari.net | Geleceğin yetenekleri burada
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
hocam bu domain var ve hala projelendirmediysen pes doğrusu:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Güzel şeyler düşünüyorum, bildiğiniz üzere insanın bazı şeyleri yapabilmesi için ekonomik özgürlüğünün az da olsa yerinde olması lazım. Bende işte elimi bir taş değil de kayanın altına sokmayı düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı diyelim.
Aslında domain 24.10.2013'ten beri var. :)
İlk başta öylesine bir forum kurmuştum 1 ay içerisinde 3.500 - 4.500 arası tekil hit geliyordu. Daha sonra DMCA ve bazı yayın organlarından oldukça fazla mail gelmeye başladı. Yukarıdaki mesajımda da dediğim gibi, fikir aslında çok ama bazı şeylerin ucu maddi duruma bakıyor maalesef.
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
açıkçası bazı kısımları saçma örneğin " Paylaşacağım uygulamalar - oyunlar - programlar vb. her şey yasal olsun istiyorum." torrent sitelerinde yasal içerik paylaşmak diye bişey olmaz , oyunlar derseniz küçük oyun olur zira oyunlar değişirse crackli yada lisansız paylaşıma girer, tek oyunlarda değil filmler, muzikler ,uygulamalar, animeler vs vs bunlarda telif haklarıyla korunur bunların paylaşımıda yasaktır hepdi websiteleri yada telif hakkı satın alan siteler hariç bu yüzden yasal diye bişey olmaz ne yaparsan yap illaki illegale gelecek
"Siteye özel bir yazılım yaptırmak istiyorum. Örneğin; bir program indirdi x kişi bunu sadece torrent.com.tr programı ile açsın istiyorum." kimse 3. parti yazılımla uğraşmak istemez ne olup olmayacağı malum herkes indirip kurmak ister ya programda sıkıntı çıkarsa ? açıkçası ben böyle bir torrent sitesi ile karşılaşsam indirmem bile
ek olarak benim görüşüm torrent sitesi açıcam demekle olmaz o kadar torrent yüklenecek siz mi yükleyeceksiniz kullanıcılar mı yükleyecek onun virus kontrolünü kim yapacak , yada o kadar kişinin indirmesi için ilk seedleyen kim olacak bizim insanlarımız genellikle leencher , seeder değil
açıkçası ben Türk torrent sitelerinden indirmeyi sevmiyorum yavaş oluyor garip şeylerle dolu yok üye ol bilmem ne direk yabancı siteden hiç üye olmadan full hızla istediğim içeriği 3. parti program site sahibine ait kullanmadan indiriyorum açıyorum
seoakcy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
HackMORE
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben farklı düşünüyorum biraz. Torrent sitesinin yasal boyutu olamaz. Birde elinde .tr domaini ile illegal iş yapılmaz. Akabinde ise şöyle birşey yapabilirsiniz. Zamunda.net torrent yığını bir site. Link ile buraya yönlendirebilirsiniz veya sitenin hukuksal açıklamasında sitemizin linklerle, programlarla hiçbir hesabı yoktur gibi birşey paylaşabilirsin. Reklamlardan kazanırsın
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
darkthepro adlı üyeden alıntı
açıkçası bazı kısımları saçma örneğin " Paylaşacağım uygulamalar - oyunlar - programlar vb. her şey yasal olsun istiyorum." torrent sitelerinde yasal içerik paylaşmak diye bişey olmaz , oyunlar derseniz küçük oyun olur zira oyunlar değişirse crackli yada lisansız paylaşıma girer, tek oyunlarda değil filmler, muzikler ,uygulamalar, animeler vs vs bunlarda telif haklarıyla korunur bunların paylaşımıda yasaktır hepdi websiteleri yada telif hakkı satın alan siteler hariç bu yüzden yasal diye bişey olmaz ne yaparsan yap illaki illegale gelecek
"Siteye özel bir yazılım yaptırmak istiyorum. Örneğin; bir program indirdi x kişi bunu sadece torrent.com.tr programı ile açsın istiyorum." kimse 3. parti yazılımla uğraşmak istemez ne olup olmayacağı malum herkes indirip kurmak ister ya programda sıkıntı çıkarsa ? açıkçası ben böyle bir torrent sitesi ile karşılaşsam indirmem bile
ek olarak benim görüşüm torrent sitesi açıcam demekle olmaz o kadar torrent yüklenecek siz mi yükleyeceksiniz kullanıcılar mı yükleyecek onun virus kontrolünü kim yapacak , yada o kadar kişinin indirmesi için ilk seedleyen kim olacak bizim insanlarımız genellikle leencher , seeder değil
Yorumunuz için teşekkür ederim, torrent yasaldır -fakat içeriği sizi yasadışı duruma düşürür. Bir tamindir, gezginler gibi düşünün. Elbette o sitelerde herhangi bir yazılım söz konusu değil, siz uğraşmazsınız ama sitede güven yapısını sağlarsak birçok kişinin indireceğini düşünüyorum. 3 arkadaşız ve özgün olarak girmeyi planlıyoruz içerikleri, lisans konusunda bir uzman tanıdığım var onunla detaylı konuşacağım. Kaba taslak bir düşünce bu, elbette saçma gelen yerleri ve kendi fikirlerinizi beyân etmeniz çok hoşuma gitti. Attığım adımlar daha mantıklı veya bu işten çekilmeme/daha fazla bağlanmama sebep olabilir.