lostyazilim

Türkiye'ye Sıcak Para Sokmak

23 Mesajlar 3.340 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

yazilimsoru yazilimsoru Yazilimsoru.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.03.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Web developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 437
  • Beğeniler 132 / 131
  • Ticaret 0, (%0)
Aklıma birde şöyle birşey geldi.Yabanci dilde bir site açıp tutturarak ondan sonrada bizim yerli üreticimizin ürünlerini yabancılara tanıtsak ya da turistik yerleri vs. tanıtan şeyler yapsak daha güzel olmaz mı.Birde eğer haber sitesi açıp o siteyi tutturabilirsek yabancı medyada belki çok küçük bir oranda da olsa yerimiz olur.Turkiye ile ilgili güzel şeyler yazıp yabancılari ülkemize çekebiliriz.
websitetr

kişi bu mesajı beğendi.

Web sitem: yazilimsoru.com
wmaraci
reklam

websitetr websitetr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek WEB
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 295
  • Beğeniler 188 / 44
  • Ticaret 3, (%100)

WmOptimize adlı üyeden alıntı

Hocam inan bende bu fikri paylaşmayı düşünüyordum.
Yani şuan Google;
Satıcı Yerli, Alıcı Yerli, Aracı Google
Burada bizim ticaretimize ortak oluyor.
(Bizden Alıyor)

Ama eğer yabancı site açılırsa Google;
Satıcı Yerli, Alıcı Yabancı, Aracı Google
Burada bizim ticaretimize destek oluyor.
(Biz onlardan alıyoruz.)

Sana sonuna kadar kalıyorum hocam. Ama kendi reklam ağımız için sağlam bir fikir ve sağlam bir sermaye gerek gibi. Şimdilik yabancı dilde (İngilizce,Almanca ağırlıklı) siteler çok daha yapılabilir bir adım.

Ayrıca Dijital ürün satışlarında tüketimimiz çok fazla, üretim yok denecek kadar az. Theme forest'ta yurt dışına satış yapan üreticilerimiz çok az. Alıcılarımız çok fazla. Apk uygulamada aynı oranda kötü seyrediyor.

Aynen hocam genel olarak buralardan güzel gelirler elde edilebilir. Özellikle Hintliler bunu yapıyor ve dünyanın dört bir yanından Hindistan'a güzel bir akış olduğunu düşünüyorum.

ysf10 adlı üyeden alıntı

Benim için ilginç olan şu ki birkaç gün önce aynı şeyi düşündüm, belki ciddi bir açığı kapatmaz ama herkes bildiği sektörde bir damla olsa geriden gelenlere ışık tutabilir yapılan işler. Arkadaşlar fikir saçma olabilir ancak yıkıcı eleştiri yapan arkadaşlar en azından bu ülke için ne yapabilirim samimiyetinde olanların penceresinden bakmayı deneyin lütfen.

Teşekkürler hocam...
WmOptimize ysf10

kişi bu mesajı beğendi.

websitetr websitetr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek WEB
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 295
  • Beğeniler 188 / 44
  • Ticaret 3, (%100)

Karikatürname adlı üyeden alıntı

Başkan, serbest piyasada herşey kar içindir. Türkiyedeki bir ekonomik krizden pek çok uluslararası tekel büyük kazançlar sağlar. Mesela dolar bir ay içinde önce 4.90 TL'ye çıktı, sonra aynı gün 4.50 TL ye düştü. O gün kimbilir kimler, hangi sermaye çevreleri, hangi devlet yöneticileri, hangi yöneticilerin yancıları vurgun vurdu. Türkiyede bağımsız bir ekonomi işletecek bir siyasetçiyi zaten ülkenin başına getirmezler. Özellikle 50'li yıllardan sonra ABD-AB sermayesi yönetiyor tükiyeyi. ABD'ye gidip icazet almamış bir başbakan gösteremezsin 50'den sonra. Bırak yurtdışından döviz getirmeyi, devletin tıkır tıkır çalışan işletmeleri 3 kuruşa yerli/yabancı sermayeye satılıyor.

Hocam mantık olarak haklısınız ona katılıyorum. Fakat misal Hintliler yapıyor. Ortalama bir tahminle konuşuyorum, Hindistan kaynaklı binlerce İngilizce bilgi sitesi var... Tahminen 8 haneli rakamlarla sıcak para (dolar cinsinden) akıyordur...

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al