-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Creative Director
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
113, (%100)
Konunun başlığını okuduğumda bu konuyu açsa açsa Tural abi açmıştır dedim ve doğru çıktı. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Tarafıma çalışma izni çıkartıb bana göndermelerini istesem olurmu öyle? Sonrada Türkiyeye gelerek direk çalışabilir, yaşayabilirim herhalde. Peki bu çalışma izni kaç yıllıktır hocam? Çalışma izni olduktan sonra vize gibi meseleler ne olcak? yine 3 aymı yaşayabilirim yoksa daha uzun süremi?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Tural Abiyev adlı üyeden alıntı
Peki hocam bana öneriniz nedir? En kolay yoldan nasıl yapabilirim bu işlemleri? Oturum izni alayım bi ev tutum yaşayayım istiyorum. Sonra herhangi şirketle anlaştığımda çalışabileyim. Yani sadexe X şirketi için başvuru yapmakta istemiyorum.
Tural Abiyev adlı üyeden alıntı
Tarafıma çalışma izni çıkartıb bana göndermelerini istesem olurmu öyle? Sonrada Türkiyeye gelerek direk çalışabilir, yaşayabilirim herhalde. Peki bu çalışma izni kaç yıllıktır hocam? Çalışma izni olduktan sonra vize gibi meseleler ne olcak? yine 3 aymı yaşayabilirim yoksa daha uzun süremi?
Çalışma izinleri 3-6-12 ay üzerinden veriliyor benim bildiğim kadarıyla. Tabi bu aşamaları, çalışma izni isteği gönderen şirket yetkilileri daha iyi bilir.
Birde, genelde firma isteğiyle gelen çalışanlar - şayet kendi imkanlarıyla başka bir statüde izin çıkartamazlarsa, firma çalışanını feshederse kişi sınır dışı ediliyor diye biliyorum.
En iyisi bu konuda uzman desteği almaktır diye düşünüyorum.
Hazır Makale ve İçerik Siparişi | MakaleyazNET