lostyazilim
tr.link

Türkiyenin en kaliteli dijital ürün pazarını oluşturmak istiyorum.

7 Mesajlar 1.220 Okunma
lstbozum
tr.link

nktvas nktvas WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Konuyu şöyle anlatayım, Clickbank,jvzoo vs. bu tür siteleri çoğunuz bilmektesiniz diye düşünüyorum. Böyle satış ortaklığı sunan kaliteli bir satış ortaklığı platformu kurmayı planlıyorum.

Yıllardır bu siteler ile iyi derece de gelir elde etmekteyim. Ama artık ülkemizinde böyle kaliteli dijital ürünlere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.

clickmerkez.com gibi bir siteyi baz alarak gideyim, Böyle bir sistemi oluşturmak, ne kadar maliyet tutar ve ben pek kodlamadan, sistemlerden anlamadığım için böyle bir sistemi yönlendirebilecek elemanları nasıl bulacağım.

Yıllardır adwords ve niş pazar gibi yöntemler sayesinde iyi gelirler elde ediyorum. Ama yabancı ülkelerde görüpde neden bizde yok yav :mad: dediğim oluyor.

Böyle bir iş yapacak olursam da gerçekten sağlam ve kullanıcı dostu bir sistem oluşturmak isterim. İşte böyle teknik altyapı zekasına sahip elemanları nasıl bulacağım.

Kuracağım satış ortaklığı ağında ürün sıkıntısı olmayacağına inanıyorum. Ürün alanında birçok sağlam kullanıcı ile anlaştım. Birçok çeşit ürün olcaktır ve Clickbank, jvzoo gibi sistemlerde olduğu gibi iade seçeneği olmayan ürünlere izin verilmeyecektir. Bu ağı en farklı kılacak özellik, insanları kandıran ürünlere yer verilmeyecektir.

Kısacası; ben böyle bir sistem kurarsam (wordpress kullanmaktan ve seo dan başka birşeyden anlamam), bu sitenin tasarımını, sanal pos entegrasyonlarını, satış ortaklarına düşecek komisyonu ayarlayabilecek ve benzeri işlemleri halledebilecek bir yapıyı nasıl ayarlayacağım.
Yeninesil44

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Yeninesil44 Yeninesil44 Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek web programlama
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 1033
  • Beğeniler 282 / 281
  • Ticaret 18, (%100)
boşta olsam bende böle bi sistem kurmak istiordum ama zor genede ürün sıkıntısı yaşamassınız umarım. şuan hali hazırda 1 adet eticaret yazılımım var yenisini yazıoum bi sonrakine bunu deneyebilirim :D

MultiAnaliz.com

• Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Peki böyle bir sistemi ne kadar bir zaman aralığında yazabilirsiniz ve sistemi kurduktan sonra ne kadar süre destek verebilirsiniz? Sistemi kurmak sıkıntı değil, sistemi geliştirmek sıkıntı

Yeninesil44 Yeninesil44 Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek web programlama
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 1033
  • Beğeniler 282 / 281
  • Ticaret 18, (%100)
kendim için sölüyorum sıfırdan yazsam 3-4 ay sürer teması ve özel istekler cok zaman alıor. Geliştirmek için basit şeyleri herzaman yapabilirim zaman alan işleri konuşmamız lazım :)

ek olarak bikere sağlam bi yapıyla kurarsanız geliştirmek sııkıntı olmaz bence

MultiAnaliz.com
wmaraci
wmaraci

VipTema VipTema Vip Tema Web Tasarım Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad Ö** I**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 704 / 703
  • Ticaret 21, (%100)
Size bir özel mesaj gönderdim ��

hmttatar46 hmttatar46 Cümleten S.a Kullanıcı
  • Üyelik 17.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Halı Yıkama
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 792
  • Beğeniler 212 / 220
  • Ticaret 6, (%100)
xticaret var yıllardır.
neden bizde tutmaz demişsiniz ya biz beleşciyiz,diğerleri para verip alıyor ondan :)

• Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Okan_IŞIK mesajınıza cevap verdim.

Yeninesil44 şunu söylemeye çalışıyorum. Ben kuracağım bu sistemin çok tutacağına ve büyük bir kitleye ulaşacağıma da kesinlikle inanmaktayım. Ve bir yerde sadece sitenin teması veya işlevleri değil, herhangi başka bir sıkıntı meydana geldiğinde tek başıma bu sıkıntıyı başımdan atacağıma inanmıyorum. Bir şirketle anlaşmak istemiyorum. Çünkü; şirketler sistem geliştikten sonra sizi aradan çıkarmaya kalkıyorlar.

hmttatar44 soruyu bana mı sordunuz anlamadım. Çünkü; ben böyle bir şey söylemedim. Ama şuna cevap vereyim. Xticaret i hiç sevmem. Yıllardır CPA, Webmaster, Adsense, satış ortaklığı gibi bir çok yolla para kazanıyorum. Ama bu kadar aldatıcı ürün barındıran başka bir yapı görmedim. Ürünlerinin kalite değeri yok ve iade seçeneği olmayan ürünlerden oluşmakta. En iyi ürünlerini baz aldığımızda, çoğu ürün alan kişi, ürünün bir işe yaramadığını söylüyor. Ürünler incelenerek konulmalı. Amaç; sadece para kazanmak olmamalı. Eğer bizlerde böyle yaparsak, bu ülke, bu millet nasıl büyüyecek.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al