Konuyu şöyle anlatayım, Clickbank,jvzoo vs. bu tür siteleri çoğunuz bilmektesiniz diye düşünüyorum. Böyle satış ortaklığı sunan kaliteli bir satış ortaklığı platformu kurmayı planlıyorum.
Yıllardır bu siteler ile iyi derece de gelir elde etmekteyim. Ama artık ülkemizinde böyle kaliteli dijital ürünlere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
clickmerkez.com gibi bir siteyi baz alarak gideyim, Böyle bir sistemi oluşturmak, ne kadar maliyet tutar ve ben pek kodlamadan, sistemlerden anlamadığım için böyle bir sistemi yönlendirebilecek elemanları nasıl bulacağım.
Yıllardır adwords ve niş pazar gibi yöntemler sayesinde iyi gelirler elde ediyorum. Ama yabancı ülkelerde görüpde neden bizde yok yav :mad: dediğim oluyor.
Böyle bir iş yapacak olursam da gerçekten sağlam ve kullanıcı dostu bir sistem oluşturmak isterim. İşte böyle teknik altyapı zekasına sahip elemanları nasıl bulacağım.
Kuracağım satış ortaklığı ağında ürün sıkıntısı olmayacağına inanıyorum. Ürün alanında birçok sağlam kullanıcı ile anlaştım. Birçok çeşit ürün olcaktır ve Clickbank, jvzoo gibi sistemlerde olduğu gibi iade seçeneği olmayan ürünlere izin verilmeyecektir. Bu ağı en farklı kılacak özellik, insanları kandıran ürünlere yer verilmeyecektir.
Kısacası; ben böyle bir sistem kurarsam (wordpress kullanmaktan ve seo dan başka birşeyden anlamam), bu sitenin tasarımını, sanal pos entegrasyonlarını, satış ortaklarına düşecek komisyonu ayarlayabilecek ve benzeri işlemleri halledebilecek bir yapıyı nasıl ayarlayacağım.