lostyazilim

Upload sitesi açmayı düşünüyorum bir kaç sorum var

15 Mesajlar 2.361 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

dumanyak dumanyak Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 11.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 763
  • Beğeniler 113 / 149
  • Ticaret 15, (%93)
Upload sitesimi arkadaş sopa istiyor :D
sarkos

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

ErhanCelikk ErhanCelikk Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Hosting Görevlisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 818
  • Beğeniler 141 / 178
  • Ticaret 3, (%100)
Bence upload sitesi yerine şöyle birşey yapabilirsin;
Diğer upload sitelerindeki dosyaların linklerini bulup linkleri sitene ekleyebilen bir bot yaparsın ve bu linkleri sitende sayfalara bölersin Google'da birisi xxx dosyasını ararsa xxxupload.com sitesini göstermek yerine senin sitendeki o dosyaya ait linki gösterir.
Çünkü upload sitelerinde yüklenen dosyaya ait etiket olmaz ama dediğim gibi birşey becerebilirsen etiket de koyarsan epey hit çekeceğini düşünüyorum.
Çok zor geldiyse veya anlatamadıysam en basitinden bir tane blog açarsın orada o linkleri paylaşıp içeriği hakkında da kısa birşeyler yazarsın bu sayede hem VPS veya kiralık sunucu alma derdin kalmaz hem de yasal sorunlarla uğraşmazsın :)
sarkos

kişi bu mesajı beğendi.

sarkos sarkos WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 170
  • Beğeniler 30 / 32
  • Ticaret 9, (%100)
Arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkür ederim host şirketine pm attım dosya depolama yasak dediler. Yasal sorumlulukları olduğunu düşünmemiştim hatırlattığınız iyi oldu :). Sonuç olarak ben bu işten vazgeçiyorum :) hepinize tekrar teşekkür ederim

Clivrape Clivrape Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Güvenlik, Yazılım Uzmanı
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 10 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
Daha önce belirtmiştim. Vazgeçmişsiniz. Fakat ısrarla ilk ve son konu olması için yazıyorum. Şahsen 4-5 yıl up, down işi ile uğraştım. Hotfile, rapidshare gibi olmanız zaten imkansız çünkü o şirketler bir veri merkezi. Yabancı ülkelerde zaten hatlar oldukça yüksek ve uygun fiyat. Türkiye de böyle bir şey yapmak imkansızın da ötesindedir. Yani aslında demek istediğim şu; Bu işi yapmak için zenginin zengini olmanız gerek. Ve up yapamazsın, yasaları var bilmemnesi sopası bunları geçin hocam upload yasak değil zor ve sabır isteyen bir iştir. Siz gelip bir de up sitesi kuracağım derseniz yani ben gülerim. Küçük çaplı bile olsa kimse size burada up sitesi açma iznini vermez!

wmaraci
wmaraci

YusufKISA YusufKISA yusufkisa.com Kullanıcı
  • Üyelik 06.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek YMM Hizmetleri
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 872
  • Beğeniler 81 / 104
  • Ticaret 16, (%100)
Upload sitesi açma derim.

Geçen birtanesi açmış oraya birisi çocuk *o***su yüklemiş yurtdışından indirenler olmuş. İnterpol Türkiye eminetine bildiriyor sonra sahibi gözaltına alınıyor.

Açma derim.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al