-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhaba arkadaşlar bir upload sitesi açmayı düşünüyorum bir kaç domain buldum anahtar kelime sayılabilecek fakat bir kaç sorum var.
Öncelikle Upload anahtar kelime olacak zaten. Alt kelimeler için Upload Araçları, Dosya Upload gibi kelime alternatiflerim var bana iyi hit alınabilecek bir alt kelime verir misiniz? Sınırsız host alacağım Webadam aracılığı ile bir problem çıkar mı? Siteyi türkçe yapmayı planlıyorum dil alternatiflerini kullanmam gerekir mi? Bunu sorma nedenim yabancı dillerim iyi sayılmaz. Bir de siteyi açtık diyelim fakat upload konusunda insanlar direk rapidshare, fileserve, turbobit gibi siteleri açıyor sitemi nasıl tanıtabilirim, bu sitelerden öne nasıl çıkarabilirim?
Edit : Arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkür ederim host şirketine pm attım dosya depolama yasak dediler. Yasal sorumlulukları olduğunu düşünmemiştim hatırlattığınız iyi oldu :). Sonuç olarak ben bu işten vazgeçiyorum :) hepinize tekrar teşekkür ederim
Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Sınırsız host veren siteler, adil kullanım oranı için CPU sınırı koyar ve depolamayı yasaklar genelde. Kuralları host alacağınız yerden okuduktan sonra başlayın derim. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.
Clivrape
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Güvenlik, Yazılım Uzmanı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam öyle up sitesi olmaz.
Hosting ile olabilecek iş değil o. Bunun için sunucu sahibi olman gerek uzun masraflı iş diğer up siteleri zaten verimerkezi kadar büyüktür.
zer
cakmakenes.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Arkadaşlar hazır konu açılmışken konu dışı olarak bir sorayım, wordpress bedava program indirme teması arıyorum. Varmı bilen?
MstDrsn
Yine Yeni Yeniden
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bence bu işi girme, zira; hem kendi sunucun yok hem de kiralık sunucun yok, sıkılıp bırakırsan veya sunucuda sorun çıkarsa insanların vebali üzerine kalır. :)
3 kişi bu mesajı beğendi.
future
Computer Engineer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Computer Engineer
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Hiç uğraşma derim. Telif haklarından dolayı dava vs. çok başın ağrır.
Swat
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Türkiye'de bu işi yapmak başınıza çok büyük belalar açar. Ayrıca bunu için en az xx.xxx bütçeniz olması gerekiyor.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hosting ile upload olsaydı işimiz vardı
Swat
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaş belli bu konu hakkında bilgisi yok. Eğer ki upload işine merak saldıysanız resim upload sitesi açabilirsiniz. Tabi bu yine her ne kadar sınırsız hosting olmuş olsada web hosting olan işler değiller.
Bunun haricinde eğer ki illaki bi web sitem olsun diyorsanız Genel içerikli bi blog açabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Blog da açmayın hocam açacaksanız hiç olmayan birşey açın. blog var da ne oluyor? bütün bloglar birbirinin kopyası gibi mübarek. Upload da yasak kardeşim :) başın ağrır. Ayrıca upload siteleri paranı vermez hesabını banlar dosya silerler vs vs upload öldü artık. sopa dmca vurdu sürgünü:) legal ol başın ağrımasın, illegal olursan ne para gelir ne hayır o işte. Sevgilerle.
Öğretmenlikte.