-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar wmtrend.com alan adını günlerdir düşünüyorum. Tema falan cacık olmaz dedim kendimce ve şöyle bir karara vardım. Güncel bir blog açayım içine webmasterları gerçekten ilgilendiren şeylerle doldurayım. Haberler mesela. Dünyadaki web uzmanlarından haberler, gelişmeler , google yönetiminden haberler ama güncel şekilde işleyeyim. Özetle bu ama konudan asla sapmayacağım. Birden çok dal kategoriye açılmak istemiyorum. Sizce doğru kararda mıyım? Görüşlerinizi alabilir miyim ?
Not : Sloganım da hazır " Sadece Web Masterlar İçin "
mail: barisdogaan@gmail.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Olabilir hocam. Hatta size ve bu şekilde güncel çalışan arkadaşlara bit tüyo vereyim: Saat olarak bizden ileri olan ülkeler de ki benzer içierikli sitelerden yeni haberleri alıp ilk siz ekleyebilirsiniz ve ilk siz indexletebilirsiniz. Müthiş faydası oluyor. Diğer nokta zaten trend demişsiniz bu şekilde güzel bir iş çıkar sizin düşündüğünüz gibi yani güncel trend konular ve iyi bir siteyle güzel bir şey çıkabilir ortaya. Tek sıkıntı webmaster arkadaşların çoğunun addblock vb eklentiler kullanmaları reklamlara tıklamıyor olmaları :) Kolay gelsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
erekaone adlı üyeden alıntı
Olabilir hocam. Hatta size ve bu şekilde güncel çalışan arkadaşlara bit tüyo vereyim: Saat olarak bizden ileri olan ülkeler de ki benzer içierikli sitelerden yeni haberleri alıp ilk siz ekleyebilirsiniz ve ilk siz indexletebilirsiniz. Müthiş faydası oluyor. Diğer nokta zaten trend demişsiniz bu şekilde güzel bir iş çıkar sizin düşündüğünüz gibi yani güncel trend konular ve iyi bir siteyle güzel bir şey çıkabilir ortaya. Tek sıkıntı webmaster arkadaşların çoğunun addblock vb eklentiler kullanmaları reklamlara tıklamıyor olmaları :) Kolay gelsin
Güzel tavsiyeniz için teşekkür ederim bunu düşünmüştüm bir aralar. Zaten çoğunlukla web ile ilgili olacağı için yabancı kaynaklı sitelere başvurmam gerekecek. Wm trend adı olarak biraz işi blog havasından ziyade resmileştirmek istiyorum. Anlatabildim mi bilmiyorum ama kafamdaki düşünce öğretici blog değil, güncel bilgilendirici bir blog. Korktuğum noktalardan biri ise, web master konuları. İnsanlar teknoloji haberleri vs şeylere odaklılar ama bu tarzda bir sürü site almış başını gidiyor ve bende domain ile alakalı olabilecek bir konu sadece bu diye düşünüyorum. Reklam olayına gelirsek tıklama başına değilde, site reklamları düşünüyorum. Örnek verecek olursam ; wordpress tema üreticisi bir firmanın reklamı gibi. Yani her şey konuyla alakalı olmalı ve bu piyasada tek olmak gibi bir düşüncem var. Şuan tema var aklımda ve öyle bir temada yapılmış arkadaşa mail olarak yazdım dönüş bekliyorum yarın olur artık :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
erekaone adlı üyeden alıntı
Doğru bir düşünce. Dediğiniz gibi insanlar özellikle de wm arkadaşlar wmtrend de vardır hacı bi bakalım diyebilmeli mesela. Diğer konuya gelecek olursak bence sadece wm için demek biraz riskli zaten ülkede bu işi yapan çok insan yok. O yüzden teknoloji vs. alanlarında yazmakta bence iyi olabilir. Hit nerden gelirse gelsin sıkıntı yok diye düşünüyorum ben :) Ayrıca domain ingilizce yani farkında değilsiniz belki ama direk ingilizce olarak tüm dünya da ki wm insanlara da hitap edebilirsiniz. Tabi ingilizce varsa bak bu da iyi bir fikir olabilir. Yardım isterseniz ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :)
Size konuyla ilgili özel mesaj gönderdim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
wmtarlasi.com da boş hocam alın bence onuda. Bana yar olmadı :)
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
B** D**