erekaone adlı üyeden alıntı

Olabilir hocam. Hatta size ve bu şekilde güncel çalışan arkadaşlara bit tüyo vereyim: Saat olarak bizden ileri olan ülkeler de ki benzer içierikli sitelerden yeni haberleri alıp ilk siz ekleyebilirsiniz ve ilk siz indexletebilirsiniz. Müthiş faydası oluyor. Diğer nokta zaten trend demişsiniz bu şekilde güzel bir iş çıkar sizin düşündüğünüz gibi yani güncel trend konular ve iyi bir siteyle güzel bir şey çıkabilir ortaya. Tek sıkıntı webmaster arkadaşların çoğunun addblock vb eklentiler kullanmaları reklamlara tıklamıyor olmaları :) Kolay gelsin

Güzel tavsiyeniz için teşekkür ederim bunu düşünmüştüm bir aralar. Zaten çoğunlukla web ile ilgili olacağı için yabancı kaynaklı sitelere başvurmam gerekecek. Wm trend adı olarak biraz işi blog havasından ziyade resmileştirmek istiyorum. Anlatabildim mi bilmiyorum ama kafamdaki düşünce öğretici blog değil, güncel bilgilendirici bir blog. Korktuğum noktalardan biri ise, web master konuları. İnsanlar teknoloji haberleri vs şeylere odaklılar ama bu tarzda bir sürü site almış başını gidiyor ve bende domain ile alakalı olabilecek bir konu sadece bu diye düşünüyorum. Reklam olayına gelirsek tıklama başına değilde, site reklamları düşünüyorum. Örnek verecek olursam ; wordpress tema üreticisi bir firmanın reklamı gibi. Yani her şey konuyla alakalı olmalı ve bu piyasada tek olmak gibi bir düşüncem var. Şuan tema var aklımda ve öyle bir temada yapılmış arkadaşa mail olarak yazdım dönüş bekliyorum yarın olur artık :)