-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba
Elimde 10k tekil hitli bir site mevcut. Bu sitede paylaştığım dosyaları yandex disk e yüklüyorum ve dosyalar günlük tekil 8k görüntüleme alıyor.
Yandex disk benzeri bir site kurup dosyalarımı buraya yüklemek istiyorum. Ancak sitede hangi reklam firmasını ve türünü kullanabilirim bilmiyorum. Ayrıca hit google üzerinden gelmediği için kazanç çok mu düşük olur ?
+ olarak yandex disk yetişkin - warez içeriklere sahip olmasına rağmen google reklamlarını yayınlıyor. Acaba ben de yayınlayabilir miyim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bunu yapmak biraz cesaret ister açıkçası. Warez içerikleri kendi sunucunda barındırman uzun soluklu bir proje olmaz. Yandex Disk, Mega, Drive gibi siteler günde TB'larca bant genişliği harcıyorlar. Bunun masrafı çok fazla olur. Ama illa ben yaparım diyorsan Dedicated Server alman gerekir.
ruzigar
Php İçerik Botları
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
kodcu
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
sistemden kazanc saglanabılır. ama gelırı gıderını karsılamaz dıye dusunuyorum
HTF
Digital Marketing
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ya da öyle bir sistem yapman gerekir ki Reklamlara tıklamadan görüntülenme yapılmayacak bazı instagram takipçi sitelerinde görmüştüm adamlar takipçi arayüzüne girebilmen için adsense reklamlarına tıklaman lazım diye bir olay dönmüştü fakat tbm yi bilemem