Aksoydoğalgaz adlı üyeden alıntı
Bu konuda elimizden gelen bir şey olursa yapmaya hazırım.
eğer İstanbulda iseniz ,
Birkaç tanıdık Dernek başkanı ile bağlantı kurabilirsiniz ,
özellikle ARAMA KURTARMA konusunda yardım ve Belediye desteği..
Hatta fazlası Valilik...
A.Tevfik ATABEY
- AFAD Eğitmeni
- Muğla Valiliği AFET ve ACİL durum Mobil Haberleşme Sorumlusu
- Drone Pilotu IHA 1
- Amatör Kaptan ( ADB )
- Amatör Telsizci ( HAM )
- Deniz Telsiz Operatörü ( KMT )
- Deniz Arama Kurtarma üyesi ( Haberleşme ) DAKSAR
- Profesyonel Telsizci ( Em.Gen.Md. )
Merkez Telefonum : 0 850 346 5430
TAVSİYELER :
- Kendinize Her yerde kullanmak üzere 0 850 li bir numara alın ( NetGsm ) olabilir eğer isterseniz beni Referans vaerebilirsiniz
- Telefonu olan tanıdıklarınıza SMS yolu ile bu telefondan binlerce mesaj ı çok ucuza gönderebilirsiniz.
- Bu telefonu gittiğiniz her yere götürüp, İnternet'e bağlayıp kullanabilirsiniz. ( göçebe telefonu )
- Gerekir ise cep telefonunuza yönlendirebilirsiniz.
- İleride her şube için bir dahili numara ile ücretsiz konuşabilecek bir Santral kurabilirsiniz ( Ayda 9 TL gibi idi. )
başka konularda görüşmek isterseniz masa başında olduğum her zaman görüşebiliriz.
Saygılarımla
Merhabalar , öncelikle uzun uzadıya yazmış olduğunuz mesajınızdan dolayı teşekkür ederim . Ellerinize sağlık . Siteyi biraz geliştirip ( üzerinde çalışılması gereken yerler var . bkz.logo,banner vs ) bahsettiğiniz olgulara yönelmeyi hedefliyorum. Bu projeyi tek başıma hayata geçiremeyeceğimin farkındayım . Kaynak ve destek bulmam gerekiyor , bunun için de gerekli görüşmeleri , en azından yazışmaları yapmayı planlıyorum . Öğrenci olduğum için yapabileceklerim sınırlı malum . Bu yüzden de aracılar bulabilirsem çok daha faydalı olacaktır.