lostyazilim
tr.link

Yatırım almayı hedefliyorum. Sizin önerileriniz ne şekilde olur?

3 Mesajlar 555 Okunma
lstbozum
tr.link

Doruk Doruk alea iacta est. Kullanıcı
  • Üyelik 29.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek WebApprantice
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 1361
  • Beğeniler 150 / 524
  • Ticaret 23, (%100)
Merhaba arkadaşlar,

Sıfırdan kurduğum ve yaklaşık 3 senedir sürdürdüğüm işimi kurumsallaştırmak ve sıçrama yapmak için sınırlı ve süreli yatırımcı arıyorum.

Geçici yatırımcı aramamın sebebi, 3 yıldır hamal gibi yük taşıyıp, gecemi gündüzüme katarak işi bu noktaya getirdiğim için, emeğimi ve tecrübemi kalıcı olarak satmak istememem.

Yatırım yapacak kişi 2015 yılı sonunda verdiği anaparayı geri alacak şekilde düşünüyorum bu katılımı.

Ödemelerin tümünü paypal üzerinden kabul ediyorum, katılımda bulunacak kişiye tanımlanacak e-posta adresi ile istediği zaman yatırımını/gelirini takip edebilecek.

2015 yılı içinde ortalama aylık cirom 15.000 TL civarı.

Minimum 25.000 TL yatırım alma halimde bunu en az 2 katına çıkarabilirim.

• Mevcut 2015 istatistiklerine göre, 15bin TL ciro yapılması halinde aylık alacağı kâr 750 TL olacaktır.

• İşin iki katına çıkması durumunda 30bin TL üzerinden, aylık tahmini alacağı kâr 1.500 TL olacaktır.

Ağustos aynı saymazsak, yıl sonuna kadar 4 ay var. Yani yatırımcı 4 ay içinde 25.000 TL'ye 6.000 TL kar alacak.

Bu süre zarfında normal bir bankadan alacağı faiz 800 TL olacaktır.

• Kendinizi yatırımcı olarak düşünürseniz, böyle bir ortaklık şekli kafanıza yatar mı?

• Ek olarak neler talep edersiniz?

• Avukat eşliğinde bir sözleşme güven açısından tatmin edici olur mu sizin için?

Öncelikle eş-dost-akraba kaynaklarına başvurduktan sonra buna benzer bir teklifi forum ortamına taşımayı planlıyorum.

Görüş bildirirseniz sevinirim.

wmaraci
reklam

ishana ishana Su akar yolunu bulur. Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Eğitimci
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad İ** N**
  • Mesajlar 352
  • Beğeniler 104 / 107
  • Ticaret 0, (%0)
merhaba. işinizi değerlendirmek ve yatırım alabilmek adına 25000 Tl gibi rakam için 36 ay vadeli tüketici kredisi sizin için uygun olacaktır. Ayrıca Bu konuda iş ve işçi bulma kurumu üzerinden başvuracağınız bir girişimcilik kredisi de işinizi görür. Akraba ve aile durumuzu bilemem ama bu devirde birilerinden maddi destek bulabilmeniz oldukça zor. iyi günler ve bol kazançlar.

Bu devirde en zor erdem insan olmaktır.
Keyifle.Net - Keyfine Göre Takıl

Doruk Doruk alea iacta est. Kullanıcı
  • Üyelik 29.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek WebApprantice
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 1361
  • Beğeniler 150 / 524
  • Ticaret 23, (%100)
Cevabınız için teşekkür ederim,

Ancak kredi başvurularım olumsuz sonuçlandığı için banka yolu kapalı, henüz kara listeden çıkmış değilim.

Kosgeb gibi birkaç kuruma da başvurduğumda ya ben tam anlatamadım, ya onların anlama konusunda sıkıntısı vardı -ki gözlerinden anladığım oydu- olumlu cevap alamadım.

Evet bu dönemde elden nakit bulmak gerçekten zor, bu sebeple kâr oranlarını yüksek tuttum. Yine de bu şekilde arayışıma devam etmeyi düşünüyorum

ishana adlı üyeden alıntı

merhaba. işinizi değerlendirmek ve yatırım alabilmek adına 25000 Tl gibi rakam için 36 ay vadeli tüketici kredisi sizin için uygun olacaktır. Ayrıca Bu konuda iş ve işçi bulma kurumu üzerinden başvuracağınız bir girişimcilik kredisi de işinizi görür. Akraba ve aile durumuzu bilemem ama bu devirde birilerinden maddi destek bulabilmeniz oldukça zor. iyi günler ve bol kazançlar.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al