Merhaba arkadaşlar,

Sıfırdan kurduğum ve yaklaşık 3 senedir sürdürdüğüm işimi kurumsallaştırmak ve sıçrama yapmak için sınırlı ve süreli yatırımcı arıyorum.

Geçici yatırımcı aramamın sebebi, 3 yıldır hamal gibi yük taşıyıp, gecemi gündüzüme katarak işi bu noktaya getirdiğim için, emeğimi ve tecrübemi kalıcı olarak satmak istememem.

Yatırım yapacak kişi 2015 yılı sonunda verdiği anaparayı geri alacak şekilde düşünüyorum bu katılımı.

Ödemelerin tümünü paypal üzerinden kabul ediyorum, katılımda bulunacak kişiye tanımlanacak e-posta adresi ile istediği zaman yatırımını/gelirini takip edebilecek.

2015 yılı içinde ortalama aylık cirom 15.000 TL civarı.

Minimum 25.000 TL yatırım alma halimde bunu en az 2 katına çıkarabilirim.

• Mevcut 2015 istatistiklerine göre, 15bin TL ciro yapılması halinde aylık alacağı kâr 750 TL olacaktır.

• İşin iki katına çıkması durumunda 30bin TL üzerinden, aylık tahmini alacağı kâr 1.500 TL olacaktır.

Ağustos aynı saymazsak, yıl sonuna kadar 4 ay var. Yani yatırımcı 4 ay içinde 25.000 TL'ye 6.000 TL kar alacak.

Bu süre zarfında normal bir bankadan alacağı faiz 800 TL olacaktır.

• Kendinizi yatırımcı olarak düşünürseniz, böyle bir ortaklık şekli kafanıza yatar mı?

• Ek olarak neler talep edersiniz?

• Avukat eşliğinde bir sözleşme güven açısından tatmin edici olur mu sizin için?

Öncelikle eş-dost-akraba kaynaklarına başvurduktan sonra buna benzer bir teklifi forum ortamına taşımayı planlıyorum.

Görüş bildirirseniz sevinirim.