lostyazilim

yeni aldım proje önerirmisiniz

16 Mesajlar 1.969 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

GokhanGok GokhanGok Karşıyakalı Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Bilgisayar donanım uzmanı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1232
  • Beğeniler 304 / 306
  • Ticaret 7, (%100)
Dürüst olmak gerekirse böyle bir domaini ben nasıl göz ardı ettim aklım almıyor kendime kızıyorum. hayvan severler derneği ile irtibat haline geçip sanal da bir çok platform da söz sahibi olabilirsin hocam başarılar.. Eğer olur da ileri de ortak falan düşünürsen hiç çekinmeden çal kapımı

Kuva-i Kafsinkaf
wmaraci
reklam

forumcu forumcu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** O**
  • Mesajlar 26
  • Beğeniler 1 / 3
  • Ticaret 5, (%100)
Hocam Siteyi Dediğiniz Gibi Yapın Kurun Ve Sosyal Medya'ya Yayın.Bizde Yardımcı Oluruz Sosyal Medya İle Bu Site Süper Gelişir

fevzib fevzib WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 478
  • Beğeniler 396 / 113
  • Ticaret 78, (%100)
Hocam böyle bir proje kurarsanız bannerlarınızı sitelerimde yayınlarım. Çok hit alan sitem yok ama destek olmak için elimden geleni yaparım.

amatoryus amatoryus WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek müzisyen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** G**
  • Mesajlar 1531
  • Beğeniler 253 / 293
  • Ticaret 1, (%0)

kinyas adlı üyeden alıntı

Bu konuda Antalya'da fazlasiyla aktif bir hanim var. Kendisi sahipsiz kedi ve kopekleri yuvalandirmasiyla taninmakta.
adresi su: https://www.facebook.com/jale.unsal

bu projeniz bence cok hos, ve kendisini takip eden 3900 kadar kisi mevcut. Tavsiyem en azindan bir sure sonra kendisiyle iletisime gecmeniz, eminim faydasi olur. Basarilar.

GokhanGok adlı üyeden alıntı

Dürüst olmak gerekirse böyle bir domaini ben nasıl göz ardı ettim aklım almıyor kendime kızıyorum. hayvan severler derneği ile irtibat haline geçip sanal da bir çok platform da söz sahibi olabilirsin hocam başarılar.. Eğer olur da ileri de ortak falan düşünürsen hiç çekinmeden çal kapımı

sağlık olsun hocam :) dediğim gibi şu an script yazdırma konusunu araştırıyorum bu konuda yardımcı olabilecek varsa buyursun, tekrarda teşekkür ederim ;)

forumcu adlı üyeden alıntı

Hocam Siteyi Dediğiniz Gibi Yapın Kurun Ve Sosyal Medya'ya Yayın.Bizde Yardımcı Oluruz Sosyal Medya İle Bu Site Süper Gelişir

çok teşekkür ederim hocam eksik olmayın

fevzib adlı üyeden alıntı

Hocam böyle bir proje kurarsanız bannerlarınızı sitelerimde yayınlarım. Çok hit alan sitem yok ama destek olmak için elimden geleni yaparım.

çok teşekkür ederim şu anda güzel özgün bir script konusunda araştırmaya girdim hazır hale gelince burdan yayınlıycam

wmaraci
wmaraci

Aliihsansaran Aliihsansaran Türk büyüktür,üstündür! E-Mail Onaysız
  • Üyelik 07.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 1568
  • Beğeniler 31 / 308
  • Ticaret 2, (%50)
Bana sorarsan, Türkiye'deki belediye barınaklarını araştır. Fotoğraflarını ve bilgilerini ekle. Kimsesiz Hayvanları ve Hayvanseverleri birleştiren bir sistem yap.

amatoryus amatoryus WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek müzisyen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** G**
  • Mesajlar 1531
  • Beğeniler 253 / 293
  • Ticaret 1, (%0)

Ali İhsan SARAN adlı üyeden alıntı

Bana sorarsan, Türkiye'deki belediye barınaklarını araştır. Fotoğraflarını ve bilgilerini ekle. Kimsesiz Hayvanları ve Hayvanseverleri birleştiren bir sistem yap.

evet hocam onuda düşündüm teşekkür ederim sağolun

wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al