kinyas adlı üyeden alıntı

Bu konuda Antalya'da fazlasiyla aktif bir hanim var. Kendisi sahipsiz kedi ve kopekleri yuvalandirmasiyla taninmakta.
adresi su: https://www.facebook.com/jale.unsal

bu projeniz bence cok hos, ve kendisini takip eden 3900 kadar kisi mevcut. Tavsiyem en azindan bir sure sonra kendisiyle iletisime gecmeniz, eminim faydasi olur. Basarilar.

GokhanGok adlı üyeden alıntı

Dürüst olmak gerekirse böyle bir domaini ben nasıl göz ardı ettim aklım almıyor kendime kızıyorum. hayvan severler derneği ile irtibat haline geçip sanal da bir çok platform da söz sahibi olabilirsin hocam başarılar.. Eğer olur da ileri de ortak falan düşünürsen hiç çekinmeden çal kapımı

sağlık olsun hocam :) dediğim gibi şu an script yazdırma konusunu araştırıyorum bu konuda yardımcı olabilecek varsa buyursun, tekrarda teşekkür ederim ;)

forumcu adlı üyeden alıntı

Hocam Siteyi Dediğiniz Gibi Yapın Kurun Ve Sosyal Medya'ya Yayın.Bizde Yardımcı Oluruz Sosyal Medya İle Bu Site Süper Gelişir

çok teşekkür ederim hocam eksik olmayın

fevzib adlı üyeden alıntı

Hocam böyle bir proje kurarsanız bannerlarınızı sitelerimde yayınlarım. Çok hit alan sitem yok ama destek olmak için elimden geleni yaparım.

çok teşekkür ederim şu anda güzel özgün bir script konusunda araştırmaya girdim hazır hale gelince burdan yayınlıycam