-
-
Yaş/Cinsiyet
1 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar yeni script konusunda fikirlerinize ihtiyacım var. Aklımda 2 script projesi var.
1. İddia scripti:
Kullanıcıların sanal parayla iddia oynayabilecekleri bir sistem olucak.
2. Müzik Dinleme scripti:
Fizy tarzı özelliklerin barındığı (mood, playlist gibi) bir script olucak.
2 script projesinide ücretli paylaşacağım ama ilk hangisine başlasam karar veremedim. Bu yüzden anket açtım. Oy verirseniz sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
SEO Uzmanı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İkisi de güzel. İddaadan para elir, müzite ise sitede kalma süresi artar. Ben parayı tercih ederim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web master
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bence müzik hit artar reklam koy gelir de artar hoş bir tasarım ile ünlü olma olasılığın yüksek
Örn:***** müzik
-
-
Yaş/Cinsiyet
1 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
:) Yanlış anlaşıldım heralde. Scriptleri kodlayıp satacağım sadece arkadaşlar. Kendim bir site açıp hit yapmayı düşünmüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Daha iyi fikirler çıkabilir ancak illaki ikisi arasında bir seçim yapmam gerekirse iddia scripti derim herhalde :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 /
-
Meslek
Serbest Meslek
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
İddia scripti yazsan daha iyi olur.
fizy tarzı scriptler piyasada var ama **bet sitesi scriptleri yok diyo biliyorum.
Başımdan geçen bir olay bile var iddaa scripti konusunda.Birisi geldi iddaa tahmini felan sitesi açıcağım dedi.Bunu diyen kişi iddaa bayisi olan biriydi.
Basit bir kodlama yaptık.Normal üye ve Vip üye yaptık.Vip üyeler belli bir ücretle sisteme kaydediliyordu.Vip tahminleri görebiliyorlardı.Normal üyeler ise sadece sitede yayınlanan bazı kuponları görecek şekildeydi.Ayrıca yazarlar , haberler , iddaa programı , maç sonuçları vs'de koyduk scripte.... Ama adam soradan vazgeçti galiba o kadar emek gitti :mad: Şimdi o kadar zamanımı neden harcadım ben ve ne yapacağım ben bu scripti :mad::mad:
Konuyu saptırıyorum galiba daha fazla yazmıyayım.