lostyazilim

Yerel Firma Reklam Projesi

4 Mesajlar 682 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

cihaneken cihaneken Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3510
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba arkadaşlar
Geçtiğimiz günlerde bir duyum aldım bulunduğum semt'de ki esnaf arkadaşlardan. Daha öncede bir kaç kez yapılmışı bu olay fakat bu sefer yapan vatandaş iyi vurgun yapmış. Henüz kişinin web sitesini öğrenemedim öğrendiğimde konuya ekleyeceğim.

Bu vatandaş bir yerel firma sitesi kurmuş, ve esnafları gezerek 50 TL karşılığında firmaların tanıtımlarını yapacağını söylemiş ve bir çok esnaf'da bu işleme katılım göstermiş.

Eğer sizde bir proje yapmak istiyorsanız fakat nasıl bir proje yapacağınıza karar veremedi iseniz bu fikri değerlendirebilir siniz. Bulunduğunuz bölgedeki çevrenizi kullanarak uygun ücretler ile küçük esnafları gezerek hem sitenizin reklamını yapmış olursunuz, hem para kazanmış olursunuz. Bir taşla iki kuş çok mantıklı bir proje bence.

wmaraci
reklam

mustafa9859 mustafa9859 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ziraat Mühendisi
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 693
  • Beğeniler 137 / 142
  • Ticaret 11, (%100)
Onun için şirket olmak gerekiyor kişisel web sitelerden kimse reklam almaz bence istersen pr9 ol bizim çaycı murat abi vermez baba :D

cihaneken cihaneken Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3510
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)

mustafa9859 adlı üyeden alıntı

Onun için şirket olmak gerekiyor kişisel web sitelerden kimse reklam almaz bence istersen pr9 ol bizim çaycı murat abi vermez baba :D

Şirket olup ne yapacaksın, şahsen fikir benim aklıma gelmiş olsaydı ben en az 15-20 esnaftan alırdım. Zaten yerel olmasının yani bulunduğu semt içerisinde yapmasının nedeni bu az çok tanışıyor insanlar bir şekilde simayen de olsa.
Bir de halen bu işler de tamamen bilgisiz olan kişilerde var, hele ki bizim burada tek sayfa html siteyi 400-500 satanları duydukça içim gidiyor.
Kısacası işi bilmeyen adam "aa bak web sayfasında bizim adımız adresimiz çıkacak" diyor bayılıyor parayı. Tabi ki bu iş yapılacaksa dürüst bir şekilde insanlardan alınan paranın hakkını vererek yapmak lazım. Bazen ben bile bir ümit "Acaba falanca yerdeki dükkanda şu var mıdır?" gibisinden bir merakla telefonla danışmak için internetten arama yapıyorum, belki web sitesi varsa telefonu yazıyordu arar bir sorarım diye. Gel gör ki hırdavatçıda web sitesi ne gezer. :D Bence böyle bir proje hem küçük esnaf için, hem çevre halkı için hemde projeyi yapan kişi işin az/çok fayda sağlayacaktır.

seoakcy seoakcy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek HackMORE
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 0 / 123
  • Ticaret 0, (%0)
Şirket olmadna bu işler yapılırsa mali şubelerden ararlar sizi.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al