mustafa9859 adlı üyeden alıntı

Onun için şirket olmak gerekiyor kişisel web sitelerden kimse reklam almaz bence istersen pr9 ol bizim çaycı murat abi vermez baba :D

Şirket olup ne yapacaksın, şahsen fikir benim aklıma gelmiş olsaydı ben en az 15-20 esnaftan alırdım. Zaten yerel olmasının yani bulunduğu semt içerisinde yapmasının nedeni bu az çok tanışıyor insanlar bir şekilde simayen de olsa.
Bir de halen bu işler de tamamen bilgisiz olan kişilerde var, hele ki bizim burada tek sayfa html siteyi 400-500 satanları duydukça içim gidiyor.
Kısacası işi bilmeyen adam "aa bak web sayfasında bizim adımız adresimiz çıkacak" diyor bayılıyor parayı. Tabi ki bu iş yapılacaksa dürüst bir şekilde insanlardan alınan paranın hakkını vererek yapmak lazım. Bazen ben bile bir ümit "Acaba falanca yerdeki dükkanda şu var mıdır?" gibisinden bir merakla telefonla danışmak için internetten arama yapıyorum, belki web sitesi varsa telefonu yazıyordu arar bir sorarım diye. Gel gör ki hırdavatçıda web sitesi ne gezer. :D Bence böyle bir proje hem küçük esnaf için, hem çevre halkı için hemde projeyi yapan kişi işin az/çok fayda sağlayacaktır.