RuZzGaR
Aaltintas(){ //WmAracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front-end
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar benim yerel sitem vardı belki biliyorsunuzdur haber ve etkinlik paylaşıyordum sadece şehrim için ama çok ilgilenemediğim için güncel olamıyordu bot yazdırdım o da çok sorun çıkardı.
Bir şehir sitesi için orjinal bir fikir arıyorum belki 2 aydır aklıma bi türlü birşey gelmiyor firma rehberi desen sadece işi olan gelir, haberde çok güncel olmam gerek oda okul ve iş derken fazla bakamam sizce ne olabilir ?
bloggerim
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hangi şehirde yaşıyorsun?
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Şehrin tanıtımı arkadaşın dediği gibi iyi olur ek olarak da festivallere de gidersin. Haala devam ediyormu bilmiyorum ama Çivril elması, çilek güzeli , kiraz festivali falan da var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Fikir bolca bulunur ya.
Denizli'nin en zengin adamları, en iyi çiftlikleri, en iyi çiftçileri, şehrin en güzel evleri (evleri fotoğraflarsın falan), gezi rehberi, eğlence rehberi, muhtar rehberi (sadece muhtar), üniversite hayatı, kültürel değerler, düğün rehberi (düğün düğün gezip çekim yaparsın, akrabaları sitenden girip bakarlar), iş bulma rehberi, pazar yeri rehberi(pazar pazar dolaşıp çekim yaparsın)... daha da şehirle ilgili birçok şey çıkar düşünsen.