-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhaba, bir konuda size danışmak istiyorum. Daha önce bu forumda bir çok fikir verme hususunda konu açmıştım. 2 Senedir bu işlerin içerisindeyim. Makale ve Fikir konusunda ileri de olduğumu düşünüyorum. SEO konusuna da yabancı değilim. Ek olarak grafik konusunda da bilgiye sahibim. Logo, Banner, Rank vb. yapabilirim. Ben bu yeteneklerimi bir iş yaparak değerlendirmek istiyorum. Benim istediğim haftalık/aylık belirli bir ücret almak. Nasıl bir iş yapabilir ve bu işi nasıl bulabilirim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
60 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ü** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Her yeteneğin için ayrı konu aç. Birinde banner yap. Birinde seo yap. Birinde grafik yap.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Full Stack Web Developer
-
-
Ad Soyad
T** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Eğer bu işi profesyonel bir meslek olarak düşünüyorsan kendini geliştirmen lazım.
Kimse seni banner ve logo yapabiliyorsun diye işe almaz. Mesela yarın bir gün tasarımcı arayan bir firmaya iş görüşmesine gittiğinde senden Photoshop, Illustrator ve Corel isterler. Hepsine aynı derecede hakim olmanı isterler. Ben Photoshop'ta yapabiliyorum, Corel bilmiyorum dersen olmaz.
Aynı şekilde webmaster arayan bir firmaya gittiğinde az buçuk HTML biliyorsun, Photoshop biliyorsun diye seni işe almazlar. CSS3 isterler, HTML5 isterler, jQuery isterler, Bootstrap isterler, Angular JS isterler. Temel PHP ve mySQL isterler.
Bunu internet üzerinden freelance değil de bir meslek olarak düşünüyorsan piyasa böyle. Firmalar hep komple eleman arıyorlar. Sana naçizane tavsiyem, kendini sürekli geliştirmen. Bu işlerde asla torpil olmaz. Eğer iyiysen, her türlü kaparlar seni. Diğer türlü birkaç dakika dinleyip gönderirler.
İnternet üzerinden yapmak istiyorsan forumları kullanabilirsin. Başlıklar aç. Oralarda referanslarını, yaptığın çalışmaları göster. Idemama gibi siteleri takip et. Oralardaki yarışmalara katıl. Başlıkları incele. Küçük küçük işler alabilirsin. Çalışmalarından memnun olan insanlar olursa zaten sürekli seninle çalışmak isterler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Aslına bakarsanız bu işte iki türlü sürekli para kazanırsınız.Ya bir sitenin editörü olacaksın ya da kendi sitende reklamla kazanacaksın.
Logo,banner,az buçuk html,seo filan artık bunlar biraz çöp oldu gibi.Seo'yu seohocasi 1000 tl'den fazlaya yapıyor.Adamlar sektörü kaptılar.Anca forumlarda yaparsın bu işi ama o da sürekli olmaz.
Byboo
https://www.elitseo.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mekatronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%99)
Genel Olarak ben size aradığınız iş için Fırsat Sunabilirim, PM Atın yeterlidir.
Elit SEO Reklam Yazılım Tasarım