Terrible
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
İhracat
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Aslında web stesine çok da yabancı değilim. Daha öncesinde bir çok kez forum ve web sitesi (ultima online üzerine websiteleri ve phbb forum) kurmuştum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
59 / E
-
Meslek
Finans
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Size tavsiyem hic girmeyin zamaninda bende actim 3 dilde türkiyeden googlenin dişinda giren pek nadir oluyor tutmayinca kapatmak zorunda kaldim
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Pöh
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Wp sistem Blogger 'a göre daha detaylı seni sınırlandırmaz. İlerde reklam alarak site kazançlarını artırıp yeni sektörlere de girebilirsiniz .
1 kişi bu mesajı beğendi.
Terrible
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
İhracat
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
O halde en iyisi WP ile başlayıp siteyi az doldurmak ve tema üzerinde karar vermek
Bu sıralama doğrumudur? Temayı siteyi doldurduktan sonra seçmemin mahsuru olabilir mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Pöh
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Temanızı başta seçin diye tavsiye ederim. 2000 resim ise tahmini boyutuna göre bir host seçmeniz yeterli olacaktır.
domain olarak ta kısa ve .com lu birşey tavsiye ederim.
Terrible
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
İhracat
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Domain olarak içinde gezi vs geçmeyen marka olabilecek kısa bir com düşünüyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
hocam size bir teklifte bulunabilir miyim ? Benim basit bir yurt içi gezi sitem var. İçeriği türkiye üzerine, yabancı ülkelerden de bir yerler girmek istiyorum, fakat bilgim yok, yabancı ülkelere ait fotoğrafım da yok.Siteme bir süreliğine editörlük yapabilirsen hem sen deneyim kazanmış olursun hem de ben sitemi geliştirebilirim. Editörlük için sana piyasadaki ücreti vereceğim. Kabul edersen plan şöyle ; sana sitemde yönetici hesabı açacağım 20 adet 200 kelimelik makale gireceksiniz. Her makalede 6 adet senin fotoğraflarından gireceksiniz. kabul ederseniz size peşin 40 tl vereceğim. 15 gün birlikte çalışacağız.
Burada benim kazancım makaleleri bilen birine yazdırmış olmak olacak.
Senin kazancın ise merak ettiğin konularda deneyim kazanmak ve 40 tl olacak. Bu benim yirmi veya yirmibirinci sitem hala deneyim kazanıyorum. Bodoslama gezi sitesi açarsan bir süre sonra "şöyle yapsaydık daha iyi olacaktı" deyip başa döneceksin, emeğin zayi olacak.
Benim sitemle kendini denemiş olacaksın. Uygun bulursan pm atınız.
Şimdi tövbe zamanı..
Terrible
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
İhracat
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
@hepyasemin
Çok teşekkürler teklifin için ancak ben boş zamanlarımda ufak uğraşlarla belli bir süre sonra ortaya çıkacak kendime ait bir şeyler oluşturmak istiyorum :)