Terrible
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
İhracat
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık 25 yıldır ihracat ile uğraşıyorum. Aklınıza bile gelmeyecek adını sadece bir kaç kez duymuş olabileceğiniz ülkeler de dahil olmak üzere 60 dan fazla ülkeye ziyarette bulundum.
Şu anda çalışmadığımdan bol bol vaktim var ve bu vakti bu ülkelere gitmek isteyenlere yardımcı olup yol gösterebilecek bir site yapmayı düşünüyorum. Elimde bol bol döküman ve resim var
Bu ülkelerde ne yenir, nerelere gidilir, gece hayatı, ülkenin doğal güzellikleri vs konularının ülkeler bazında işlendiği bir site olacak (İngilizce-fransızca ve türkçe hazırlayacağım)
Bu konuda ücretli-ücretsiz hangi sistemleri/temaları kullanabilirim bana yardımcı olabilir misiniz?
Ek Olarak: Mobil cihazlarda da mutlaka çalışmalı ve mobil ile girişleri m.siteadı.coma otomatik yönlendirmeli
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Wordpress ücretsiz sistemi ile Theme Forest'den aldığınız bir tema işinizi fazlası ile görecektir.Teknik destek için detaylar ile birlikte pm atabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Çok güzel bir site olur.. Bunun için en mükemmel altyapı wordpress'dir bence.. Eğer ücretsiz ve kaliteli bir altyapı arıyorsanız blogger'ı da kullanabilirsiniz. O tarz site için bence blogger'da uygun olur. Varsayılan temalardan birini kullanabilirsiniz. Blog teması iyi gidecektir
1 kişi bu mesajı beğendi.
Terrible
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
İhracat
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Wordpress hiç kullanmadım. Bu konu(veya buna benzer) ile alakalı kullanıldığı bir site biliyor musunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Muhakkak bulabilirsiniz hocam Wordpress büyük bir geliştirici kitlesi tarafından sürekli geliştirilen bir sistem ve aşırı fazla sitede kullanılıyor :)
Fizello - Inspired by Colors
Terrible
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
İhracat
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Teşekkürler hızlı cevabınız için hazır vaktim boşken bir araştırayım. Yaklaşık olarak 1000 resim ve 250 yazı eklemeyi düşünüyorum ilk etapta
armoniy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mimarlık Adayı
-
-