netbozum
wmaraci reklam

0850'li Numara Hangi Firmadan Alabilirim.

15 Mesajlar 2.374 Okunma
Toplam 15 mesaj ve 2.374 görüntüleme
acebozum
KaplanBozum

GokhanKara GokhanKara Whatsappla.com Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 1421
  • Beğeniler 760 / 545
  • Ticaret 21, (%100)
Ben bir kaç yıldır NET GSM 'den kullanıyorum. Hiç para ödemedim içerisine bakiye atmadım sadece gelen çağrılarla işimi görüyorum.

Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
wmaraci
reklam

ankarali87 ankarali87 ..::ANKARA::.. Kullanıcı
  • Üyelik 30.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek boya kontrol inspector
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 482
  • Beğeniler 213 / 112
  • Ticaret 1, (%100)
Hazır konu açılmışken mesaj sahibinin affına sığınarak sorum olacak arkadaşlar:
GokhanKara hocam bende düşünüyorum 0850 li numara bireysel kullanacağım arama yapmayacağım sadece bana ulaşmak isteyenler cep numaram yerine bu numaramı bilecekler. Numara secebiliyormuyuz acaba şimdi biraz net gsm firmasını inceledim yönlendirme nasıl yapılıyor acaba ayrı bir telefon taşımama gerek var mı?

Sitelerimizi Googlede arayıp organik trafiği artıralım (Dayanışma) >>> https://goo.gl/TTfPYj

Bayro Bayro Opencart e-ticaret PRO Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek e-ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** D**
  • Mesajlar 1084
  • Beğeniler 305 / 304
  • Ticaret 27, (%100)
Net GSM firması şimdilik ücretsiz sağlıyor bu hizmeti OCAK 2017 de TURKCELL alt yapısı ile 0 510 lu numaralar ile mobil sektöre giriş sağlayacak bu firmadan almanızı tavsiye ederim 8 yıldır kullanıyorum 5 numara ile çok memnunum.

Ek Olarak:

ankarali87 adlı üyeden alıntı

Hazır konu açılmışken mesaj sahibinin affına sığınarak sorum olacak arkadaşlar:
GokhanKara hocam bende düşünüyorum 0850 li numara bireysel kullanacağım arama yapmayacağım sadece bana ulaşmak isteyenler cep numaram yerine bu numaramı bilecekler. Numara secebiliyormuyuz acaba şimdi biraz net gsm firmasını inceledim yönlendirme nasıl yapılıyor acaba ayrı bir telefon taşımama gerek var mı?

Merhabalar yönlendirme yapabiliyorsunuz sizden sözleşme, kimlik fotokopisi ve adınıza bir adet fatura talep ediyorlar(telefon faturası, internet, su veya elektrik herhangi birisi) bunları aras kargo ile ücretsiz gönderiyorsunuz 1 hafta içerisinde sizi arayıp teyit alıyorlar. Daha sonra web sitelerinden giriş yapıp ücretsiz yönlendirme yapabiliyorsunuz. İstediğiniz boşta olan bir numarayı seçebiliyorsunuz. ben gsm numaram ile birebir aynısını seçtim çok güzel oldu. Sana ulaşmak isteyenler 0 850 xxx xx xx numaradan aradığında direk senin numaran çıkıyor. Güzel bir sistem tavsiye ederim.

kişi bu mesajı beğendi.

ankarali87 ankarali87 ..::ANKARA::.. Kullanıcı
  • Üyelik 30.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek boya kontrol inspector
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 482
  • Beğeniler 213 / 112
  • Ticaret 1, (%100)
Bayro hocam numaralar aşağıdaki görseldeki gibi başlıyor. devamını da güzel bir numara bulamadım hep dolmuş :)

Sitelerimizi Googlede arayıp organik trafiği artıralım (Dayanışma) >>> https://goo.gl/TTfPYj
wmaraci
wmaraci

buraksgln buraksgln www.gulenx.com Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 150
  • Beğeniler 23 / 26
  • Ticaret 2, (%100)
netgsm hocam

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al