Ek Olarak:
Hazır konu açılmışken mesaj sahibinin affına sığınarak sorum olacak arkadaşlar:
GokhanKara hocam bende düşünüyorum 0850 li numara bireysel kullanacağım arama yapmayacağım sadece bana ulaşmak isteyenler cep numaram yerine bu numaramı bilecekler. Numara secebiliyormuyuz acaba şimdi biraz net gsm firmasını inceledim yönlendirme nasıl yapılıyor acaba ayrı bir telefon taşımama gerek var mı?
GokhanKara hocam bende düşünüyorum 0850 li numara bireysel kullanacağım arama yapmayacağım sadece bana ulaşmak isteyenler cep numaram yerine bu numaramı bilecekler. Numara secebiliyormuyuz acaba şimdi biraz net gsm firmasını inceledim yönlendirme nasıl yapılıyor acaba ayrı bir telefon taşımama gerek var mı?
Merhabalar yönlendirme yapabiliyorsunuz sizden sözleşme, kimlik fotokopisi ve adınıza bir adet fatura talep ediyorlar(telefon faturası, internet, su veya elektrik herhangi birisi) bunları aras kargo ile ücretsiz gönderiyorsunuz 1 hafta içerisinde sizi arayıp teyit alıyorlar. Daha sonra web sitelerinden giriş yapıp ücretsiz yönlendirme yapabiliyorsunuz. İstediğiniz boşta olan bir numarayı seçebiliyorsunuz. ben gsm numaram ile birebir aynısını seçtim çok güzel oldu. Sana ulaşmak isteyenler 0 850 xxx xx xx numaradan aradığında direk senin numaran çıkıyor. Güzel bir sistem tavsiye ederim.