-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
reklam
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Duyup da kullanmayan yoktur sanırım.
Zihin fukara olunca, fikir ukala olur!
wdrleo
Back-end Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Full-stack Developer
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Bir ara kullandım ama artık kullanmıyorum.
Fakat kullanırsam da sadece rahatsız edici reklamların olduğu, popup reklamların falan olduğu film, dizi sitelerinde kullanırım, rahatsız edici olmayanlarda yine kullanmam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
amele
-
-
Ad Soyad
C** y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
kullanıyorum , saçma sapan reklamlardan dolayı.
idraksiz can, hayvan canıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Kullanmıyorum. Deneme ihtiyacı hissetmedim. Çok bıktıran bir durum olursa belki.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
G** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kullanmadım gerekte duymuyorum bir bakmışsın girdiğim sitelerde aklıma gelmeyen ama gerekli olan reklamları önüme sunuyor. Zaten zararlı içerikli sitelere girmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
evet kullanıyorum. saçma sapan, her yandan fışkıran pop up reklamlardan vs bunaldığım için; özellikle film sitelerinde kullanmayı tercih ediyorum
Yaygınlaşması halinde, içeriklerin büyük bölümünün ücretli hale gelebileceğini veya reklamların belli bir düzene girebileceğini düşünüyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknik Servis
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kullanıyorum, dizi film siteleri reklama boğduğu için.
KDOGAN
Burada 13 Yıl
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
131, (%99)
Kullanıyorum.
Sebebi aşırı reklamların boğması.
Herkes kullanıma olumsuz bakıyor fakat adblock kullanımı yeni ve temiz reklam pazarları doğuracaktır diye düşünüyorum.
Eğer Google AdBlock kullanımını istemeseydi şu an AdBlock Chrome'da olmazdı. Birçok reklam pazarını bitiren AdBlock, Google'ında işine geliyor. Bir süre sonra Google bunu önlerse daha da tekelleşecektir diye düşünüyorum. Birde insanlar AdBlock yüzünden diğer reklam şirketlerinden berbat paralar kazandıkları için Google Adsense e yöneliyor olabilirler diye düşünüyorum ve yine bu da Google'ın işine gelir. Üstelik AdBlock kullanan insanların yarısından fazlasının zaten reklamlara antipati duyduğu için ilgisini çekse dahi reklamlara tıklamadıklarını düşünüyorum. Bu durumda bu tarz insanların AdBlock kullanması pazardaki gereksiz görüntülemeyi ve bununla birlikte reklama tıklayan kullanıcıdan alınan verimi arttırdığı için Google'ın yine işine geldiğini düşünüyorum.
Yani AdBlock bize zarar vermeyecek, aksine daha iyi yollar açacak gibi duruyor. Şu an için zarar verse dahi ilerisi için bunu söyleyemeyiz diye düşünüyorum.
bome
İnsanlığı Yitirme !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1-) Kullanıyorum
2-) En büyük nedeni youtube ve birçok sitenin reklam boğmasından içeriği görememem geliyor. Reklamları kapatmaktan yorulacağıma hiç görmem daha iyi .
3-) Çok şey değişmez. Bireysel reklama döner yada adblocku google engeller :) olur biter.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / K
-
Meslek
Beslenme ve Diyetetik Öğrencis
-
-
Ad Soyad
N** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hayır kullanmıyorum nasıl işlediğini bilmiyorum çünkü kaydolmak için ne yapmak gerekir bilmediğim için
KaliteliBeslenme.com da yöneticilerden biri...