-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** İ**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Selam arkadaşlar tekrardan ben. :) Yine aklıma üniversite bölümleri ile ilgili bişeyler takıldı. Bu sefer bilişim sistemleri mühendisliğini soracaktım bu alanda çalışan veya bu alan hakkında bilgisi olan var mı acaba? İş imkanıydı vs. Yazılım mühendisliğinden daha mı iyidir yoksa yazılımı mı tavsiye edersiniz? Cevaplarınızı bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Ben uzun zamandır bt uzmanı (ağ ve sunucu üzerine yoğunluklu) olarak çalışmaktayım. çok sevdiğim ve işimi severek yaptığım tek iş benim için budur. insan her işi iyi yapabilir ama o işe karşı istek, sevgi yoksa boşuna uğraşma derim. Türkiyede bilmem ama başka ülkelerde bu sektörü iyi bilen hiç bir zaman parasız, işsiz kalmaz bu garanti ve maaşı çok yüksektir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Yazılımdan daha iyi daha kötüsü sana kalmış. Önemli olan senin hangisini istediğin, sevdiğin, hangisinde daha iyi vakit geçirdiğindir. Bir yazılımcı olarak bt'de(yazılım dışı) 5.000 tl ye çalışmaktansa yazılımda 3500 tl ye çalışmayı tercih ederim mesela. Çünkü Bt'nin işleyişi bana göre değil :)
Not: Her Bt'de çalışanda 5.000 almıyor aynı şekilde her yazılımcı da 3500 :) Malum burasi Türkiye :)
Kurum ve tecrübeye göre değişiyor bu fiyatlar 1200 TL alanda var 15000 alanda :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
armoniy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mimarlık Adayı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Severek yapacaksan git SEVEREK YAPAN ADAMA İŞİNE VE KENDİNİ GELİŞTİRMEYE ÇAŞILIŞIR bilişim sektörünü seversen istersen iyi kazanırsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
T** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba dostum,
Bende bilgi işlem üzerine çalışıyorum 3 senedir özel bir holding de IT sorumlusu olarak görev alıyorum, üstelik ilkokul mezunu olmama rağmen.
Bu konu üzerine gönlün varsa Tural beyin dediği gibi hiç bir şekilde işsiz kalmazsın maaşın güzel olur ve işini severek yaparsın (bazı olumsuz durumlar hariç :rolleyes:).
Tavsiye eder misin dersen kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ederim, geleceğin için büyük bir yatırım yapmış olursun.
Seçim senin, hakkında hayırlısı olsun. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.