Eğer hitin para kazandıracak seviyede değilse böyle bir sayfaya da gerek yok , ana sayfanda yada sayfalarında reklam yayınlamana da gerek yok .
Benzer ikilemde kalmıştım kararım istediğim hite ulaşmadan boşa reklam yayınlamamaktan yana oldu ve yükselirken çok işime yaradı.
Bence belirli seviyeye gelene kadar , hitim tamam artık para da kazandırır diyene kadar ayrı bir sayfada bile olsa reklam yayınlamana gerek yok. Google için de kötü etkisi olur %0.0001 bile olsa bu oran yine de zararı olacaktır.
Bu forumda bir arkadaş sağolsun bana da kaldır demişti ve kaldırdığımın ertesi günü bariz sıralamada yükseldim , sonra bi ara tekrar reklam yayına aldım tekrar sıralama kaybettim , tekrar kaldırdım tekrar yükseldim . Bir kere olsa tesadüf diyebilirim fakat birden çok kez denedim bunu geçen sene bu zamanlar forumda da yazmıştım gidişatı ne kadar tesadüf diyenler olsa da ben etkisinin olduğuna tamamen eminim.
Belirli bir zamandan sonra da koyduğunda yine %0.0001 yada %5 artık neyse etki edecektir fakat getirdiği kazanç değer durumda olduğundan reklam koyulur. Şu an için hiç birşey getirmeyecek üstelik şu haliyle de absürd durmuş sitenin kalitesini düşürüyor .
Ek Olarak:
trgames adlı üyeden alıntı
Valla hocam bende kontrol ettim ama adsense reklamı olarak görünüyor.
Reklamlar banlanabilir kısa sürede.
Adsense değil onlar , hem adsense 3 den fazla alan ekleseniz de görsel olarak açmıyor o alan boş kalıyor yani isteseniz de 6 görsel bir sayfada bulunduramazsınız. ( sistemi değişmediyse 1.5 yıldır kullanmadım hiç )