lostyazilim
tr.link

Bir sayfada fazla reklam olması zararlı mı

27 Mesajlar 3.767 Okunma
acebozum
tr.link

qmrelli qmrelli WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad Ö** O**
  • Mesajlar 72
  • Beğeniler 2 / 4
  • Ticaret 1, (%100)

Zen adlı üyeden alıntı

http://sekizyirmibes.com/reklamlar/

Böyle bir sayfa oluşturmuışsun ama ne gerek vardı ki. Hiç koymasan daha iyiydi.

Adsense hesabın yakında kapatılır. Böyle bir mantığı ilk defa sende görüyorum valla... Reklamlar için kategori oluşturulur mu hiç yahu :D

adsense reklamı değil zaten onlar

wmaraci
reklam

trgames trgames WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek sosyal medya reklamcılığı
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad I** A**
  • Mesajlar 277
  • Beğeniler 70 / 64
  • Ticaret 8, (%100)

qmrelli adlı üyeden alıntı

Valla hocam bende kontrol ettim ama adsense reklamı olarak görünüyor.
Reklamlar banlanabilir kısa sürede.

Yaşıyoruz işte ölüm icabı...

• Üyelik 27.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad Ö** O**
  • Mesajlar 72
  • Beğeniler 2 / 4
  • Ticaret 1, (%100)

trgames adlı üyeden alıntı

adhood dan alıyorum adsense üyeliğim yok benim

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

Eğer hitin para kazandıracak seviyede değilse böyle bir sayfaya da gerek yok , ana sayfanda yada sayfalarında reklam yayınlamana da gerek yok .

Benzer ikilemde kalmıştım kararım istediğim hite ulaşmadan boşa reklam yayınlamamaktan yana oldu ve yükselirken çok işime yaradı.

Bence belirli seviyeye gelene kadar , hitim tamam artık para da kazandırır diyene kadar ayrı bir sayfada bile olsa reklam yayınlamana gerek yok. Google için de kötü etkisi olur %0.0001 bile olsa bu oran yine de zararı olacaktır.

Bu forumda bir arkadaş sağolsun bana da kaldır demişti ve kaldırdığımın ertesi günü bariz sıralamada yükseldim , sonra bi ara tekrar reklam yayına aldım tekrar sıralama kaybettim , tekrar kaldırdım tekrar yükseldim . Bir kere olsa tesadüf diyebilirim fakat birden çok kez denedim bunu geçen sene bu zamanlar forumda da yazmıştım gidişatı ne kadar tesadüf diyenler olsa da ben etkisinin olduğuna tamamen eminim.

Belirli bir zamandan sonra da koyduğunda yine %0.0001 yada %5 artık neyse etki edecektir fakat getirdiği kazanç değer durumda olduğundan reklam koyulur. Şu an için hiç birşey getirmeyecek üstelik şu haliyle de absürd durmuş sitenin kalitesini düşürüyor .

Ek Olarak:

trgames adlı üyeden alıntı

Adsense değil onlar , hem adsense 3 den fazla alan ekleseniz de görsel olarak açmıyor o alan boş kalıyor yani isteseniz de 6 görsel bir sayfada bulunduramazsınız. ( sistemi değişmediyse 1.5 yıldır kullanmadım hiç )

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 27.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad Ö** O**
  • Mesajlar 72
  • Beğeniler 2 / 4
  • Ticaret 1, (%100)

LikeSend adlı üyeden alıntı

Eğer hitin para kazandıracak seviyede değilse böyle bir sayfaya da gerek yok , ana sayfanda yada sayfalarında reklam yayınlamana da gerek yok .

Benzer ikilemde kalmıştım kararım istediğim hite ulaşmadan boşa reklam yayınlamamaktan yana oldu ve yükselirken çok işime yaradı.

Bence belirli seviyeye gelene kadar , hitim tamam artık para da kazandırır diyene kadar ayrı bir sayfada bile olsa reklam yayınlamana gerek yok. Google için de kötü etkisi olur %0.0001 bile olsa bu oran yine de zararı olacaktır.

Bu forumda bir arkadaş sağolsun bana da kaldır demişti ve kaldırdığımın ertesi günü bariz sıralamada yükseldim , sonra bi ara tekrar reklam yayına aldım tekrar sıralama kaybettim , tekrar kaldırdım tekrar yükseldim . Bir kere olsa tesadüf diyebilirim fakat birden çok kez denedim bunu geçen sene bu zamanlar forumda da yazmıştım gidişatı ne kadar tesadüf diyenler olsa da ben etkisinin olduğuna tamamen eminim.

Belirli bir zamandan sonra da koyduğunda yine %0.0001 yada %5 artık neyse etki edecektir fakat getirdiği kazanç değer durumda olduğundan reklam koyulur. Şu an için hiç birşey getirmeyecek üstelik şu haliyle de absürd durmuş sitenin kalitesini düşürüyor .

Ek Olarak:

Adsense değil onlar , hem adsense 3 den fazla alan ekleseniz de görsel olarak açmıyor o alan boş kalıyor yani isteseniz de 6 görsel bir sayfada bulunduramazsınız. ( sistemi değişmediyse 1.5 yıldır kullanmadım hiç )

bahsettiğiniz sıralamaya nerden bakabilirim birde sitenizi merak ettim, link alabiri miyim

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

bahsettiğiniz sıralamaya nerden bakabilirim birde sitenizi merak ettim, link alabiri miyim

Chrome ile ctrl+shift+n kombinasyonunu deneyin gizli sekme açacak , oradan hedef kelimelerinizi , size hit getiren kelimelerin sıralamalarınızı gerçek sıralama ile görebilirsiniz. Wmaracı sıra bulucu ile de deneyebilirsiniz üst menüde sekmesi var forumdan bakabilirsiniz.

Bu başlık altında da kamyonla bilgi birikti bir çok soruya cevap bulabilirsiniz , AhmetYılmaz bir çok kişiden farklı olarak göbekten atmaz doğrusu ne ise onu çıkar kaygı gözetmeden ne biliyorsa anlatmaya çalışır ondan aldığım bir kaç ipucu ve özgüvenle çok şey başardım diyebilirim. Büyük katkısı oldu mutlaka size de olur , çok fazla içerik birikti bir bakın isterseniz yıllanmış konudur : http://wmaraci.com/forum/arama-motoru-optimizasyonu/sitenizin-tum-search-engine-optimization-sorunlarini-baslik-altinda-yanitliyorum-60267.html

:)

• Üyelik 27.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad Ö** O**
  • Mesajlar 72
  • Beğeniler 2 / 4
  • Ticaret 1, (%100)

LikeSend adlı üyeden alıntı

Chrome ile ctrl+shift+n kombinasyonunu deneyin gizli sekme açacak , oradan hedef kelimelerinizi , size hit getiren kelimelerin sıralamalarınızı gerçek sıralama ile görebilirsiniz. Wmaracı sıra bulucu ile de deneyebilirsiniz üst menüde sekmesi var forumdan bakabilirsiniz.

Bu başlık altında da kamyonla bilgi birikti bir çok soruya cevap bulabilirsiniz , AhmetYılmaz bir çok kişiden farklı olarak göbekten atmaz doğrusu ne ise onu çıkar kaygı gözetmeden ne biliyorsa anlatmaya çalışır ondan aldığım bir kaç ipucu ve özgüvenle çok şey başardım diyebilirim. Büyük katkısı oldu mutlaka size de olur , çok fazla içerik birikti bir bakın isterseniz yıllanmış konudur : http://wmaraci.com/forum/arama-motoru-optimizasyonu/sitenizin-tum-search-engine-optimization-sorunlarini-baslik-altinda-yanitliyorum-60267.html

:)

teşekkür ediyorum yazdıklarınız için
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al