cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yapabilecek olan için güzel proje. Fakat olması içinde güzel bir sermaye gerek. Ancak kurumsal bir kimlik ile yapılabilecek bir proje, yani öyle aldım projeyi yaptım demekle olmaz. Tutması için ilk şart yerli bir şar olmasa kurumsal olması gerek. Aksi durumda zaten özel bir tescil yada alan adına ihtiyaç duymadan yapılacak bir iş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
düzgün bir reklam çalışması ile tutabilir. Ancak yukarıda diğerlerinin de söylediği gibi çok masraflı bir iş olacaktır. 250 bin gibi bir fiyata gerçek dükkan açabilirsiniz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
orhanciimen adlı üyeden alıntı
cihaneken Haklısınız hocam iyi bi bütçem olsa düşünmeden başlardım sanırım güzel bi iş çıkardıktan sonra tutmaması için bi sebep bulamadım ben :) ayrıca ilk başlarda 8/9 bin yatırabilirim diye düşündüm fakat
Pawn kardeşimizin 250bin gibi bi fiyat çıkarması üzerine biraz tüylerim dikenleşti diyebilirim 🤣
:) Hocam gerçekler, yarın beni etiketlerseniz detaylıca size yazarım neden bu tarz bir fiyat söylediğimi.
worldww
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
250 bin tl bile yetersiz. Sadece projeyi baslatirsin. Daha sonra milyon tl'ler gerekebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
en büyük problem güven oluyor genelde. Mesela ben müşteri olarak bir tema aldım acaba sürekli güncelleme gelecek mi ? yoksa tema sahibi 2 satış yapıp ortadan kaybolacak mı ? sadece türkiye pazarında iş yapması zor tabiki. O yüzden yazılımcılar dünya çapında ünlü siteleri tercih ediyor. Aynı şekilde müşterilerde.
sonuç olarak eğer böyle bir işe girmek isterseniz çevrenizde sizle yürüyecek belki 20 tane yazılımcı lazım kendi ürünlerini sürekli geliştirip sitenizde tutması için onun haricinde dışardan reklam yaparak en başta müşteri ve yazılımcı bulmanız çok zor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Envato gibi bir site kurmak yerine farklı dillerde Yazılım bilgisi, projeleri sorun çözümleri vs kütüphane tarzında bir yazılımcının istediği herşeyi tek sitede toplamak bence daha mantıklı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Tsk personeli
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Gerçekten çok büyük paralar 250bin tl falan altından kalkamam diye düşünüyorum:)