muhammetdkaya adlı üyeden alıntı

en büyük problem güven oluyor genelde. Mesela ben müşteri olarak bir tema aldım acaba sürekli güncelleme gelecek mi ? yoksa tema sahibi 2 satış yapıp ortadan kaybolacak mı ? sadece türkiye pazarında iş yapması zor tabiki. O yüzden yazılımcılar dünya çapında ünlü siteleri tercih ediyor. Aynı şekilde müşterilerde.

sonuç olarak eğer böyle bir işe girmek isterseniz çevrenizde sizle yürüyecek belki 20 tane yazılımcı lazım kendi ürünlerini sürekli geliştirip sitenizde tutması için onun haricinde dışardan reklam yaparak en başta müşteri ve yazılımcı bulmanız çok zor.


Envato'dan aldığınız temalarda vs. güncelleme kesin gelicek diye birşey mi var? Bu tarz düşünceleri bir kenara bırakın artık.

Kimse denemeden ne olacağını bilemez ama herkesinde altına girebileceği bir yük değil. Envato gerçekten sektörü tek başına sırtlıyor diyebiliriz ama dediğim gibi denemeden ne olacağını bilemezsiniz. Bugün çarşıya çıktığınızda yan yana 10 tane restoran, cafe görebilirsiniz ama hepsi hizmetine göre iyi ya da kötü iş yapıyor. Şunu da unutmamak lazım bütçe, gerçekten bu işe ayırabilecek bütçeniz varsa bu işe girin yoksa kendinizi hiç yormayın.