lostyazilim

E-ticaret paketleri e-ticaret sistemleri ?

9 Mesajlar 1.376 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

erekaone erekaone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 172 / 219
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar.
Arkadaşlar yeni bir proje aldım ve sizlerin fikirlerine tecrübelerine ihtiyaçlarım var.

Ücretsiz e ticaret yazılımları opencart vs. cms ler ya da ücretli yazılımlardan hangilerini kullandığınızı ve tecrübelerinizi yazar mısınız? Özellikle wp üzerinden deneyen oldu mu?

Ya da önerdiğiniz alternatif bir sistem var mı? En uygun şekilde kendi şirketimizin ürünlerini satabileceğimiz bir sistem arıyorum. Çok fazla uğraştırmayacak ama görsel ve alt yapı olarak iyi hizmet sunan ücretli ücretsiz sistemler hakkında bilgi paylaşırsanız minnettar kalırım.

wmaraci
reklam

Blacksheep Blacksheep .NET Developer Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 2074
  • Beğeniler 60 / 532
  • Ticaret 10, (%100)
Open Cart PrestaShop Woocommerce hepsini denedim PrestaShop iyidir Woocommerce'de Wordpress'in özgürlüğü var Wordpress'e yeterince hakimseniz Woocommerce sizi fazlasıyla mutlu edecektir.Ancak PrestaShop'da işinin ehli bir Script.Open Cart hakkında pek fazla şey söyleyemeyeceğim stabil çalışıyor ancak bir türlü sevemedim kendisini.Bunlara ek olarak Magento'da kullanabilirsiniz.

Fizello - Inspired by Colors

• Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 172 / 219
  • Ticaret 0, (%0)

Blacksheep adlı üyeden alıntı

Open Cart PrestaShop Woocommerce hepsini denedim PrestaShop iyidir Woocommerce'de Wordpress'in özgürlüğü var Wordpress'e yeterince hakimseniz Woocommerce sizi fazlasıyla mutlu edecektir.Ancak PrestaShop'da işinin ehli bir Script.Open Cart hakkında pek fazla şey söyleyemeyeceğim stabil çalışıyor ancak bir türlü sevemedim kendisini.Bunlara ek olarak Magento'da kullanabilirsiniz.

Teşekkürler Blacksheep magento daha tam oturmadı anladığım kadarıyla aslında çok güzel duruyorda risk almak istemiyorum. Woocommerce sürekli açık vermesiyle bir aralar baya bir sansasyon olmuştu ama benimde aklımda şu an o var. Ücretli yazılımlarda var ama fiyatlar çok uçuk. Ücretli yazılım kullandınız mı?

• Üyelik 20.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 2074
  • Beğeniler 60 / 532
  • Ticaret 10, (%100)

erekaone adlı üyeden alıntı

Teşekkürler Blacksheep magento daha tam oturmadı anladığım kadarıyla aslında çok güzel duruyorda risk almak istemiyorum. Woocommerce sürekli açık vermesiyle bir aralar baya bir sansasyon olmuştu ama benimde aklımda şu an o var. Ücretli yazılımlarda var ama fiyatlar çok uçuk. Ücretli yazılım kullandınız mı?

Woocommerce şu an sürekli olarak geliştiriliyor.Güvenlik konusunda endişe edilecek bir durum yok.Ücretli yazılımlar inanın bir halta yaramaz ilk E-ticarete gireceğim zamanlar ücretlisinin ücretsizinden farkı ne diye günlerce araştırma yapmıştım sonuç olarak ücretsiz yazılımın daha avantajlı olduğunu gördüm.Örneğin paralı bir script alıyorsunuz onla bitmiyor Facebook Shop modülü kuracaksınız 180 Tl ama Woocommerce üzerinde böyle bir durum yok ücretsiz plugin bulabiliyor istediğiniz değişikliği yapabiliyorsunuz.O yüzden tercihim hep ücretsiz ticaret sistemleri olmuştur :)
tgunyakti

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 172 / 219
  • Ticaret 0, (%0)

Blacksheep adlı üyeden alıntı

Woocommerce şu an sürekli olarak geliştiriliyor.Güvenlik konusunda endişe edilecek bir durum yok.Ücretli yazılımlar inanın bir halta yaramaz ilk E-ticarete gireceğim zamanlar ücretlisinin ücretsizinden farkı ne diye günlerce araştırma yapmıştım sonuç olarak ücretsiz yazılımın daha avantajlı olduğunu gördüm.Örneğin paralı bir script alıyorsunuz onla bitmiyor Facebook Shop modülü kuracaksınız 180 Tl ama Woocommerce üzerinde böyle bir durum yok ücretsiz plugin bulabiliyor istediğiniz değişikliği yapabiliyorsunuz.O yüzden tercihim hep ücretsiz ticaret sistemleri olmuştur :)

Anladım çok teşekkürler. Ben de biraz daha yakınım şu an woo ya ama yine de araştırıyorum bakalım. Başka fikirleri olanlar varsa onları da dinlemek isterim.

• Üyelik 20.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 2074
  • Beğeniler 60 / 532
  • Ticaret 10, (%100)

Anladım çok teşekkürler. Ben de biraz daha yakınım şu an woo ya ama yine de araştırıyorum bakalım. Başka fikirleri olanlar varsa onları da dinlemek isterim.

Rica ederim şimdiden bol kazançlar :)
erekaone

kişi bu mesajı beğendi.

tgunyakti tgunyakti WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web Master - php developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 44
  • Beğeniler 32 / 14
  • Ticaret 2, (%100)

Magento en sağlamı aslında ama türkçe destek ve modül yok gibi çok sıkıntı çekersin ben opencart kullanıyorum türkçe desteği en çok olan script bu modül istemediğin kadar ücretli ücretsiz bulabilirsin tavsiyen opencart olur
erekaone

kişi bu mesajı beğendi.

www.devaevi.com.tr - www.saglikvesiz.com

• Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 172 / 219
  • Ticaret 0, (%0)

tgunyakti adlı üyeden alıntı

Magento en sağlamı aslında ama türkçe destek ve modül yok gibi çok sıkıntı çekersin ben opencart kullanıyorum türkçe desteği en çok olan script bu modül istemediğin kadar ücretli ücretsiz bulabilirsin tavsiyen opencart olur

Opencart bana çok ölü geliyor bir de güzel olan tüm tema eklenti modül vs. ücretli. Tabi şuan ki hali nasıl hiç bilmiyorum. Entegre konusunda çok zorlanmıştım ama wp ye woo kurmak mı yoksa direk opencart mı kararsız kaldım ?

tgunyakti tgunyakti WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web Master - php developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 44
  • Beğeniler 32 / 14
  • Ticaret 2, (%100)

Opencart bana çok ölü geliyor bir de güzel olan tüm tema eklenti modül vs. ücretli. Tabi şuan ki hali nasıl hiç bilmiyorum. Entegre konusunda çok zorlanmıştım ama wp ye woo kurmak mı yoksa direk opencart mı kararsız kaldım ?

Valla ben diğerleriyle hiç uğraşmadım açıkcası sadece lokalde kurup denemiştim diğerlerini ama ilgilenmedim opencart bana basit geliyor bayada alıştım yazılımsal olarakta geliştiriyorum ihtiyacıma göre o yüzden sıkıntı çekmedim :D birde diğerlerindede ücretsiz güzel teme ve eklenti bulabileceğini zannetmiyorum onlaardada sıkıntı çıkacaktır opencartta en azından bulunabiliyor wmaracındaki e-ticaret sayfasındaki script lerin sayfalarına bakarsanız en çok opencartta konu olduğunu göreceksiniz diğerlerinin çoğunda konu dahi açılmaamış diğerlerinde sorularınıza cevap dahi bulamayabilirsiniz tabiki karar yinede sizin
erekaone

kişi bu mesajı beğendi.

www.devaevi.com.tr - www.saglikvesiz.com
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al