lostyazilim
tr.link

1and1 domain iade ediliyor mu?

6 Mesajlar 993 Okunma
acebozum
tr.link

KryssLuck KryssLuck Afroman Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Hukuk
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 77 / 133
  • Ticaret 15, (%93)
Arkadaşlar dün 1 dolara paypal nakit kartımla 1and1 den domain aldım. Bir domain daha almam gerekti.

Godaddy kuponları kullanılmıyo artık biliyosunuz, ucuza domain bulamadım ve 1and1 kodu buldum.

Çalışıyo mu diye bakmak için bir domain aldım (kodu denemek için) kod yeri arayarak ileri ileri dedim. Bulamadıkça ileri basıyodum sonra bir baktım domaini satın almışım.

Kodsuz şekilde ve paypal nakit kartımda da o kadar para yoktu. Nasıl kabul etti ne saçma bir sistem para yok kartta domain kaydı yapılmış. Şimdi ne olacak nasıl iptal edebilirim?

Paypal a bakıyorum para duruyo çekmemiş. Çekmek istese çekemeyecek ne olur o zaman?

elektronikssl
webimgo

TuralAbiyev TuralAbiyev root@localhost ~ / Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Network & Linux/UNIX
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 4146
  • Beğeniler 0 / 1357
  • Ticaret 89, (%100)
Para olunca çekebilir, veya işlemi iptal eder. Godaddy den daha dün domain kayıt ettim. Sıfır hesapla çalışıyor bir çok promosyon kodu.

• Üyelik 10.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Hukuk
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 77 / 133
  • Ticaret 15, (%93)
9 dolara almışım hocam paypalda 9 liram var şimdi ben o domaini almak istiyorum ama 9 dolar çok fazla. İptal ederse hesap kapanır mı? Yeni hesap açıp alcaktım o domaini ama işte hataya kurban gitti.

İşlemi iptal ederse domain tekrar boşa düşer mi veya manuel iptal edebiliyo muyuz? Support bulamadım telefon numarası yazıyor sadece.

droguzhan droguzhan 2016lys.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad O** G**
  • Mesajlar 160
  • Beğeniler 5 / 24
  • Ticaret 3, (%67)
Hocam paypala girip ödemeler kısmından 1and1e verdiğiniz izni iptal edin hemen. Sonra 1and1 müşteri h. ile görüşün. İptal etmek istediğinizi söyleyin. Bir sorun olmaz inşallah.

Sınav ve Yerleşme Süresince Yardımcınız: 2016lys.com
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 10.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Hukuk
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 77 / 133
  • Ticaret 15, (%93)

droguzhan adlı üyeden alıntı

Hocam paypala girip ödemeler kısmından 1and1e verdiğiniz izni iptal edin hemen. Sonra 1and1 müşteri h. ile görüşün. İptal etmek istediğinizi söyleyin. Bir sorun olmaz inşallah.

Müşteri hizmetleri e-mail bulamadım veya sitede herhangi bir chat eklentisi. Nasıl ulaşırım telefon numaraları yazıyor sadece.

droguzhan droguzhan 2016lys.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad O** G**
  • Mesajlar 160
  • Beğeniler 5 / 24
  • Ticaret 3, (%67)

KryssLuck adlı üyeden alıntı

Müşteri hizmetleri e-mail bulamadım veya sitede herhangi bir chat eklentisi. Nasıl ulaşırım telefon numaraları yazıyor sadece.

Hocam PayPal ödeme emrini iptal edin. Size mail yoluyla bilgi gelmiştir 1and1den. Orda bir iletişim olması lazım. Ben de kullanıyorum çünkü.

Sınav ve Yerleşme Süresince Yardımcınız: 2016lys.com
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al