lostyazilim

Evkurdan 1500-2000 lira arası laptop tavsiyesi

43 Mesajlar 5.147 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

qikiki qikiki Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 5 / 3
  • Ticaret 5, (%100)

mcayapim adlı üyeden alıntı

hocam bize düşen şey bu tür yerlerden almamamız , zaten almazsakta tek tek batmaya başlarlar

Sen almasan bile mutlaka birileri alır sistem kendini bir şekilde her türlü korur. Kolay kolay batmazlar yani.

wmaraci
reklam

miharbisukarak miharbisukarak Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek İnternet Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 735
  • Beğeniler 121 / 106
  • Ticaret 6, (%100)
Ben Casper Nirvana I7 işlemci bilgisayar aldım, normalde 3,700 fiyatı evkurda kampanya vardı 3200'e geliyordu. Bugüne kadar aldığım bilgisayarlar içerisinde en memnun kaldığım laptop diyebilirim. Bilgisayarın açılış süresi 5 saniye

Evkur konusuna değinmek gerekirse mecbur kalmadıkça almamanızı tavsiye ederim. Fakat piyasa da evkurun fiyatlarını eleştiriyorlar. Ben Evkur gibi senetle satış yapan bir mağazaya denk geldim geçenlerde. IPhone S6 piyasa fiyatı 3,200 civarı aşağı yukarı bu bahsettiğim firmada 4.000 TL :) hesabınızı siz yapın.

• Üyelik 08.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 5 / 3
  • Ticaret 5, (%100)

miharbisukarak adlı üyeden alıntı

Ben Casper Nirvana I7 işlemci bilgisayar aldım, normalde 3,700 fiyatı evkurda kampanya vardı 3200'e geliyordu. Bugüne kadar aldığım bilgisayarlar içerisinde en memnun kaldığım laptop diyebilirim. Bilgisayarın açılış süresi 5 saniye

Evkur konusuna değinmek gerekirse mecbur kalmadıkça almamanızı tavsiye ederim. Fakat piyasa da evkurun fiyatlarını eleştiriyorlar. Ben Evkur gibi senetle satış yapan bir mağazaya denk geldim geçenlerde. IPhone S6 piyasa fiyatı 3,200 civarı aşağı yukarı bu bahsettiğim firmada 4.000 TL :) hesabınızı siz yapın.

İşte illaki insanları kazıklamanın bir yolunu bulurlar. Aynı taksit yaparken daha fazla para almaları gibi. Sanki taksit yapınca malın değeri artıyor.

oyunhatasi oyunhatasi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 92
  • Beğeniler 2 / 15
  • Ticaret 1, (%100)
Usta laptop dersen monsterdan şaşma derim adamlar hem ucuza satıyor hemde servis çok iyi ilgileniyor 3bin den başlıyor fiyat ama arkadaşların attığı 5bin lık PC den 10 kat daha iyi hem Türk markası birşey olduğu direk gidip irtibata geçebiliyorsun.
emirhan61

kişi bu mesajı beğendi.

mail: oguzhan_baygul@hotmail.com
wmaraci
wmaraci

FatalRhymeR FatalRhymeR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 456
  • Beğeniler 140 / 77
  • Ticaret 2, (%100)
Kardeş evkurdan kesinlikle ve kesinlikle uzak dur 2 kere ağır bir şekilde dilim yandı hala mahkemeliğim. Önermem yani vatandan al daha iyi

• Üyelik 08.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 5 / 3
  • Ticaret 5, (%100)

oyunhatasi adlı üyeden alıntı

Usta laptop dersen monsterdan şaşma derim adamlar hem ucuza satıyor hemde servis çok iyi ilgileniyor 3bin den başlıyor fiyat ama arkadaşların attığı 5bin lık PC den 10 kat daha iyi hem Türk markası birşey olduğu direk gidip irtibata geçebiliyorsun.

Valla bu kadar karamsar yorumların üzerine bunu düşünebilirim.

Ek Olarak:

FatalRhymeR adlı üyeden alıntı

Kardeş evkurdan kesinlikle ve kesinlikle uzak dur 2 kere ağır bir şekilde dilim yandı hala mahkemeliğim. Önermem yani vatandan al daha iyi

Evkurun bayaa sevmeyeni varmış onu anladım bugün. Umarım mahkemeyi kazanırsınız.

ferzileyto ferzileyto Better Call Fevzi ! Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 188 / 420
  • Ticaret 12, (%100)
Bırakın Allah aşkına, geçen sene bimeks'ten nakit 1600 liraya aldığım pc birkaç ay önce evkurda 2800 liraydı, aradan 1 yıl geçmesine rağmen adamlar çıktığı fiyatın 1200 lira pahalısına satıyorlar. 2 kez kredi kartı kullanmadığım ve nakit sorunu çektiğim içim Evkurdan taksitle alışveriş yapmak istedim, ikisinde de Allah yardım etti de sipariş vermeden kurtuldum , birinde sırada denk geldiğim ve daha önceden alışveriş yapan bir arkadaşım engel oldu, diğerinde web sitesinde bulunan ürün mağazada mevcut değildi.

• Üyelik 08.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 5 / 3
  • Ticaret 5, (%100)

ferzileyto adlı üyeden alıntı

Bırakın Allah aşkına, geçen sene bimeks'ten nakit 1600 liraya aldığım pc birkaç ay önce evkurda 2800 liraydı, aradan 1 yıl geçmesine rağmen adamlar çıktığı fiyatın 1200 lira pahalısına satıyorlar. 2 kez kredi kartı kullanmadığım ve nakit sorunu çektiğim içim Evkurdan taksitle alışveriş yapmak istedim, ikisinde de Allah yardım etti de sipariş vermeden kurtuldum , birinde sırada denk geldiğim ve daha önceden alışveriş yapan bir arkadaşım engel oldu, diğerinde web sitesinde bulunan ürün mağazada mevcut değildi.

İlginç evkurun böyle olduğunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu.

ferzileyto ferzileyto Better Call Fevzi ! Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 188 / 420
  • Ticaret 12, (%100)

qikiki adlı üyeden alıntı

İlginç evkurun böyle olduğunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu.

Ayrıca konunun en başlarında sözü geçen, 10 taksitte aylık taksidi 571 TL olan yani totalde 5710 liraya malolan Asus'un piyasa fiyatı 4000 TL , 1700 lira kitliyorlar temizinden.

ahmetcem96 ahmetcem96 www.ahmetcemaktas.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1618
  • Beğeniler 86 / 382
  • Ticaret 75, (%100)
fakirler bilmez buraları. paranız varsa alın. (almayın)

+ televizyonun markası ne?

- evkurdan aldık - der geçersiniz :D

wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al