-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Arkadaşlar kısa bir soru soracağım, sosyal medyada tamamen organik ve devasa kitleli hesaplarım var. Şöyle örnek vereyim, arada haber siteleri link paylaşmam için reklam veriyor. Tek bir tweet atıyorum ve tweet analizine baktığımda bir günde 10-20k url tıklanma olduğunu görüyorum
Ben de kendime bir haber sitesi açıp güncel içerikler girerek bu hesaplardan siteye hit çekmeyi planlıyorum. Basit bir reklam ile günde 30k tekil 100k hit alacağımı rahatlıkla öngörüyorum (başlangıç için)
Bu konuda temiz google reklamlarını kullanmak ilk önceliğim. Komisyonuyla bunun aracılığını yapan temiz ve devamlı şirketler biliyor musunuz? Bildiğiniz şirketlerin isimlerini alabilir miyim
ozoncity
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / K
-
Meslek
Muhasebeci
-
-
Ad Soyad
G** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%67)
Hocam web sitemiz için reklam yayınlamak için site arıyoruz bence şirketlerle uğraşma bizimle calis 😀
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
valla hayrına varsa benimde bi sitenin reklamını 1 kere yapsan kafi :D site biraz hit görmüş olur
VBA Developer
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Yanıltıcı görselli vs sosyal hit AdSense banı sebebidir. Haberiniz olsun. O 30 k siteye giriş boş görüp çıkarsa vay o sitenin haline...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
gıda mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam ref alıyorsan verelim :D
Doğru olması gereken yol hiç bir zaman düz değildir!
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Arkadaşlar konu yanlış mı anlaşılıyor? Ben reklam alımı yapmak için konu açmadım, reklam firmasını önerisi almak için açtım. Pm ve yorumdan reklam için bilgi almak isteyenler 3 haneli rakamlarda olduğunu bilerek yeniden iletişim kurarlarsa dönüş yaparım
Bu arada admatic ile görüştüm, reklam fiyatları ve türleri hoşuma gitti. Şuan siteyi onay için içeriklerle süslüyorum. Muhtemelen bu firmayı ilk seçenek olarak kullanıcam, sizlere de bilgi vermek istedim